Митрополит Јоаникије упутио честитке Андрији Мандићу и Милојку Спајићу

Његово Високопреосвештенство Митрополит црногорско-приморски г. Јоаникије честитао је г. Андрији Мандићу на избору за Предсједника Скупштине Црне Горе и г. Милојку Спајићу на избору за Предсједника Владе Црне Горе, пожељевши им пуни успјех на овим узвишеним и веома одговорним дужностима.

Митрополит Јоаникије упутио честитке Андрији Мандићу и Милојку Спајићу

Митрополит Јоаникије је у честитки господину Мандићу пожелио пуно успјеха у раду, изражавајући увјерење да ће он, користећи богато политичко искуство и мудрост, дати видљив допринос владавини права у нашој Отаџбини, како би сви живјели у миру и узајамном поштовању.

“Увјерени смо да ћете, користећи Ваше богато политичко искуство и мудрост, дати видљив допринос владавини права у нашој Отаџбини како би сви њени људи и различити друштвени и политички субјекти живјели у међусобном миру и узајамном поштовању, трудећи се сложно и искрено и за своје и за опште добро. Желимо Вам пуни успјех на тој узвишеној и веома одговорној дужности”, наводи се у честитки  Митрополита црногорско-приморског г. Јоаникија упућеној г. Андрији Мандићу.

Високопреосвећени Митрополит црногорско-приморски г. Јоаникије најискреније честитке упутио је  г. Милојку Спајићу и пожелио пуни успјех на тој високој и надасве одговорној дужности.

“Увјерени смо да ће Влада којом ћете заслужено предсједавати донијети добро Црној Гори и њеном народу који је још увијек жељан правде, слободе и поштено вреднованог рада, а понајвише братске слоге и међусобног разумијевања”, наводи се у честитки Митрополита црногорско-приморског г. Јоаникија.

Извор: Митрополија црногорско-приморска

Srpska pravoslavna crkva

Sveviđe