Вежбање и здравље

Професор др Веско Драшковић, изучавајући људски организам теоретски и огледно кроз своју дугогодишњу праксу, открио је његове скривене потенцијале и неслућене могућности. Његова открића происходе из основне библијске истине да је човјек створен по слици и прилици Божијој и да су неисцрпне тајне његовог бића.

Вежбање и здравље

Посебно је драгоцјено то што је Господин Драшковић своја драгоцјена знања и научна достигнућа учинио доступним и пријемчивим свима који их желе у свом животу примијенити, нарочито онима којима су неопходна ради здравља и ради унапређења квалитета живота.

Професор Драшковић је као искрени хришћанин резултате свог научног рада и дугогодишње тренерске праксе ускладио са библијском вјером и вјековним духовним искуством православне традиције. Због тога смо сигурни да ће сви они који код њега буду учили и вјежбали проширити своје видике, ојачати вољу и вјеру и да ће се истовремено, заштитити од свих заблуда разних псеудо вјештина заснованих на гордости и агресији које се бескрупулозно намећу савременом човјеку.

У временима све очигледније угрожености човјека и његовог интегритета (не само због епидемије вируса Covid-19)  искрено препоручујемо провјерена знања, огромно искуство и бриљантне вјештине професора Драшковића које он ради психичког и физичког здравља свима ставља на располагање.

www.vezbanjeizdravlje.org

С Божјим благословом,
Епископ будимљанско-никшићки Јоаникије

 

 

Video kanal Eparhije

Srpska pravoslavna crkva

Radio Svetigora

Sveviđe