Преко 2250 потписа, и још броје: Студенти не дају светиње!

Студенти поручују да ово није коначан број, и упућују колеге које се желе потписати а још увијек нису, да то учине преко фејсбук групе "Студенти бране светиње"

Преко 2250 потписа, и још броје: Студенти не дају светиње!

Студенти Црне Горе, стали су у одбрану светиња. Њих тренутно је преко 2200 потписало студентски проглас, који преносимо у цјелини.

Студентски проглас

Уважено свештенство и монаштво, владике, браћо и сестре у Христу, помаже Бог! Поздрав, љубав, молитвену бригу и позив да се окрену према Богу шаљемо и онима који нијесу са нама и којима наша окупљања нијесу баш јасна!

Након више од годину дана отворене борбе за правду, истину и љубав и након изјаве наших уважених професора, љекара, након јавног изношења свог става многих часних и храбрих појединаца дошао је и ред на нас студенте! Међу нама нема подјеле према факултетима, граду, држави гдје студирамо нити има првих који су се покренули нити последњих који су се придружили- сви смо једнаки у овој борби! Спонтано, без било чијег подстицаја у нашим свакодневним разговорима се родила идеја да се окупимо и као једно дамо подршку нашој Светој Цркви!

Једини притисак који смо осјетили је био глас наше савјести да треба да учинимо нешто конкретно, истакнемо да смо присутни на свим литијама и да се оштро противимо било каквом безакоњу јер студирати не значи само учити оно што се сервира већ детаљно изучити- простудирати па смо способни распознати и анализирати и свакодневне прилике! Са уобичајеним студентским проблемима се некако и носимо. Мора се признати да су изазови све већи.

Пошто смо захвални за то што у XXI вијеку приликом похађања наставе у просторијама често нема већих проблема од понеке капљице која зна бити безобразна па доспије и на радне површине или ситинијих проблема са температуром само у току цијеле године ми ћутимо. Није ништа страшно ни то што нам се исти проблеми јављају у студентским смјештајима, превозима који би требали бити контролисани. У студентским домовима, читаонама, аутобусима, просторима за рекреацију ми се често увјеримо да је напољу киша или врућина али ваљда је то префињена брига да не мијењамо нагло климу у којој боравимо. Осим тих ситница није проблем ни то што изучавамо и дивимо се достигнућима која су одавно превазиђена а онда чујемо како неко тамо, најчешће на западу, показује велико знање и умијеће, без обзира да ли се ради о недокучивој и прескупој опреми у лабораторијама или средствима за рад која се такође не могу никако набавити. Ваљда да би се та средства очувала и за наредне генерације не смију се излагати честим посјетама па онда ми сви одемо у великим групама и тако испунимо само прва два постулата Цезарове изјаве ,, Veni, vidi, vici! “.

Дакле, увјек дођемо и видимо али када ћемо побиједити?! Свакодневно слушамо како наше колеге које су принуђене да оду или су ,, имали среће“ па су отишли остварују велике резултате и нижу побједе у име неких других и нама страних људи. Сугерише нам се да је неко тамо бољи али и да има оних који су лошији од нас и да то треба да нас утјеши. То значи да ми треба да се поставимо на скали супериорних и инфериорних и да са дивљењем гледамо на боље јер су негдје тамо а на оне који нијесу напредни као ми са гордошћу!

Ту се јављају проблеми које не смијемо толерисати! Када нас као будуће интелектуалце, академске грађане, спортисте и уопште генерацију младих који се још увјек формирамо и сазријевамо имплицитно упућују на то да овдје не може бити биље, да нас дијеле по критеријумима који се не тичу знања, реалних заслуга, вјештина, труда и напора, амбиција него према припадностима одређеним круговима најнеправилнијег облика, познанствима у нама се ствара невјерица, разочарање, сумња у себе и неуроза због које неки често и поступе према њиховим очекивањима. Када нас затекну на путу између жеље да успијемо и будемо своји људи са јаким знањем, независни и неустрашиви од нечијег ега, лоших жеља и намјера, и у граду и на селу, гдје год смо ми млади- студенти и они који то нијесу, упорно настоје да нас одвуку гдје не треба! На жалост, много је наше драге браће и сестара који не остану довољно истрајни па поклекну пред окорелим и поквареним навикама и намјерама оних којима је дато право да одлучују и да нас воде!

Дискриминације по свим основама- националним, језичким, регионалним, вјерским, повластице за оне који су подобни или су само нечији и имају оно што може замијенити знање а за чим жуде ти људи с лошим навикама су постале сасвим уобичајене и осим њиховог помињања нема ничега више што је са моралне тачке апсолутно поражавајуће и неприхватљиво јер најгоре је бити равнодушан и мирити се са свиме што нас засипа! Исти ти људи се користе флоскулама права, части, слободе, морала док њихове ријечи имају тежину мјехура из сапунице јер иза њих стоји само гарант и покриће лажи оличен у вишедеценијском дјелу уништавања!

У реду је да неко одабере да лаже, подмеће, краде јер човјек има слободу дату од Бога па нека размисли шта ће једнога дана са собом учинити али није у реду трпјети лажи, неправду, подметање, лоповлук, дискриминацију, неморал јер смо онда гори од таквих људи! Од кад је свијета увјек се крало, лагало, подказивало и изадавало али је ево дошло вријеме да се краде и оно што се не може украсти и што је за некога метафизички појам у потпуности далек а што се гради цио живот и преноси с кољена на кољено. Данашњи лопови желе да украду образ, храброст, поштење, труд, морал, истину, историју, језик и да наш народ натјерају на само дно пакла, да нас отму с Љествице што ка небу води заогрнути мраком, лажима, кукавичлуком и свим оруђима нашег непријатеља! Чему ли ће њима то што желе отуђити а чему ли ће нама такви људи?!

Одбранити њих од себе својим достојанством и стрпљењем а себе од њих храброшћу и вјером је оно чему нас је научио један од оних чија се имовина не може украсти нити је мољци овога свијета појести а ни он сам отуђити и присвојити ! Ми на овај начин кажемо и нећемо да ћутимо о промјенама у етичком смислу у нашим основним и средњим школама и факултетима. Тај етички аспект наших будућих професија нас и позива на изјашњавање!

Ми за њега не бисмо ни знали нити би марили када о њему и користили би га с лицемјерјем као што се данашњи лажни пророци користе у осудама оваквих изјава! На жалост они нијесу имали ни уши да чују ни очи да виде па због својих духовних неспособности раде најгоре ствари у име очувања својих житница и својег господара!

Ми се не гордимо што нијесмо као они већ смо поносни на то што имамо! Имамо нешто што не смијемо никада, никоме и нипошто предати! То што чува све нас када одемо из топлине породичног дома у други град или у свијет да би учили јесте то божије у нама чему нас уче док смо мали. Малим корацима нас родитељи, баке, дједови и дух нашег народа који у пуном смислу те ријечи постоји тек од нашег заштитника и учитеља, светитеља Саве, окрећу нас Богу да би тек након тога као последицу његовог присуства у нама имали достојанство, образ, храброст, разум и прави живот, јер без Њега ништа и не бива! Наш је народ увјек знао ако је Бог са нама да се немамо чега плашити а ако није видјели смо да се не можемо ничему ни надати. Зато, ми студенти, ученици, спортисти, млади радни људи у овом добу осим стицања животних вјештина којима ћемо касније хранити наше породице које треба да заснивамо што прије и што бројније морамо стицати и благослов и Бога у себи! Иза ријечи образован је особа која има лика, образа божијег у себи и по томе својег образа и која стоји иза својих дјела одговорно. Треба знати и да су богати они који имају такође Бога у себи! Култура младих се данас односи опет негдје тамо а у култури мора постојати култ око кога се као коло воде животне навике и принципи. У средишту свог живота једино желимо Бога!

Управо због тога, да би били с Њим морамо као Његова дјеца и чувати Његов и наш дом и доказати да истински вјерујемо у једну свету, саборну и апостолску Цркву а вјера се најбоље доказује дјелом! Наша браћа и сестре свих генерација који не мисле тренутно као ми али кад осјете љубав ће бити са нама имају могућност покајања и треба знати да никада није касно ако је часно али и ми не смијемо никога осуђивати већ задобијати љубав и ловити људе као што су то чинили свети апостоли ријечима и дјелом живота у вјери! Ми никада не смијемо заборавити коме увјек притекнемо када се нешто лоше деси или желимо да нам нешто успиј е- испит, научно дјело, утакмица, представа, усјеви и труд! Не смију ни наши родитељи заборавити кога моле кад се брину за нас и треба да знају да ни један лакат своме расту не могу придодати бригом без молитве!

Не смијемо ни заборавити коме се ми због бурности своје младости и грешака које чинимо па притиснути проблемима идемо исповиједити, ко нас тјеши, ко благосиља наше постове и труд с осмјехом али и тихом тугом бриге за нас, чији крст држимо у руци, пред чијим иконама стојимо и цјеливамо их! Зар се усуђујемо прљати удове нашег јединог и правог пријатеља и свега што нам је потребно чијим се Тијелом и Крвљу причешћујемо а прљамо их ћутањем и слагањем с Његовим непријатељима?! Господа Исуса Христа нећемо наћи нигдје осим у Цркви па иако је свуда и увјек присутан ми морамо поћи на извор да би преживјели!

Зато лопову који не долази ни због чега другог у наш дом него да нас покраде и који га одмјерава одавно, ми морамо стати на пут и с правдом божијом га поразити! Једина наша порука коју шаљемо свима који бише да му се придруже је да НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ, НЕ ДАМО ВЛАДИКЕ, НЕ ДАМО СВЕШТЕНИКЕ И МОНАХЕ и ако желе да њима науде прво морају све нас да прођу! Чувамо своју Цркву, народ и отаџбину од свих који нас желе потријети! НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ!

Кампању подржали следећи студенти:

 1.     Стевановић Михаило- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 2.     Васиљевић Марко- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 3.     Шћекић Василије- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 4.     Јановић Јована- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 5.     Јоксимовић Јелена- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 6.     Војводић Милица- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 7.     Мараш Ања- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 8.     Огњеновић Милош- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 9.     Минић Јована- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 10.     Калезић Христина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 11.     Ђуришић Матија- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 12.     Ћаћић Катарина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 13.     Милатовић Невена- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 14.     Ђуришић Јована- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 15.     Оташевић Биљана- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 16.     Шћекић Николина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 17.     Aдиловић Амер- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 18.     Матовић Маја- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 19.     Тијанић Богдана- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 20.     Поповић Катарина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 21.     Микетић Катерина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 22.     Јеремић Николина- Енглески језик и књижевност, Филолошки факултет
 23.     Филиповић Дијана- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 24.     Вујадиновић Анастасија- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 25.     Жижић Милена- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 26.     Кнежевић Кристина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 27.     Губеринић Сара- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 28.     Штурановић Дијана- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 29.     Вуксановић Александра- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 30.     Бошковић Кристина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 31.     Спасојевић Лука- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 32.     Вуковић Тина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 33.     Бечић Ана- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 34.     Марија Мијовић- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 35.     Ивановић Лана- Педагогија, Филозофски факултет
 36.     Ања Бојановић- Педагогија, Филозофски факултет
 37.     Бечић Слађана- Историја, Филозофски факултет
 38.     Бабовић Николина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 39.     Радовић Урош- Италијански језик и књижевност, Филолошки факултет
 40.     Вујовић Катарина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 41.     Ивановић Сара- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 42.     Дубљевић Михаило – Историја, Филозофски факултет
 43.     Симоновић Љубица- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 44.     Рашковић Милица- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 45.     Спасојевић Лука- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 46.     Божовић Бојан- Историја, Филозофски факултет
 47.     Крсмановић Манојле- Географија, Филозофски факултет
 48.     Делић Младен- Географија, Филозофски факултет
 49.     Асановић Бојан- Историја, Филозофски факултет
 50.     Словић Раде- Историја, Филозофски факултет
 51.     Рутешић Михаило- Географија, Филозофски факултет
 52.     Ћеранић Сретен- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 53.     Ђерић Тијана- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 54.     Стојановић Војин- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 55.     Павићевић Анђела- Филозофија, Филозофски факултет
 56.     Шолаја Бојана- Филозофија, Филозофски факултет
 57.     Чукић Маја- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 58.     Кршикапа Јелена- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 59.     Кликовац Наташа- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 60.     Вуковић Станко- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 61.     Грујичић Божица- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 62.     Гошовић Слађана- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 63.     Мирковић Ивана- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 64.     Вукић Сташа- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 65.     Тијанић Александра- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 66.     Туровић Аљоша- Социологија, Филозофски факултет
 67.     Ђуричковић Николина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 68.     Бајић Александра- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 69.     Шаковић Јелена- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 70.     Бојовић Христина- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 71.     Минић Драгана- Филозофија, Филозофски факултет
 72.     Килибарда Стеван- Психологија, Филозофски факултет
 73.     Јовановић Тамара- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 74.     Јовановић Ангелина- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 75.     Ковачевић Радојица- Географија, Филозофски факултет
 76.     Пуповић Наташа- Филозофија, Филозофски факултет
 77.     Јоксимовић Ксенија- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 78.     Канкараш Михаило- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 79.     Матовић Ивона- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 80.     Кнежевић Лука- Психологија, Филозофски факултет
 81.     Дендић Сара- Социологија, Филозофски факултет
 82.     Јасовић Виктор- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 83.     Зечевић Ђурђина- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 84.     Ћеранић Снежана- Педагогија, Филозофски факултет
 85.     Пековић Анђела- Филозофија, Филозофски факултет
 86.     Срдановић Лазар- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 87.     Војводић Максим- Историја, Филозофски факултет
 88.     Јанковић Ксенија- Социологија, Филозофски факултет
 89.     Миљанић Весна- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 90.     Бајић Анђела- Социологија, Филозофски факултет
 91.     Килибарда Миљана- Социологија, Филозофски факултет
 92.     Вујачић Новак- Њемачки језик и књижевност, Филолошки факултет
 93.     Мирковић Обрад- Црногорски кезик и књижевност, Филолошки факултет
 94.     Мијајловић Тијана- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 95.     Тошић Александар- Филозофија, Филозофски факултет
 96.     Јелић Јована- Историја, Филозофски факултет
 97.     Фемић Јовић- Историја, Филозофски факултет
 98.     Кандић Славица- Образовање учитеља, Филозофски факултет
 99.     Чворовић Невена- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 100.     Фемић Јелена- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 101.     Канкараш Марија- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 102.     Ђуришић Неда- Психологија, Филозофски факултет
 103.     Берилажа Данило- Психологија, Филозофски факултет
 104.     Вулић Милица- Географија, Филозофски факултет
 105.     Матовић Аљоша- Социологија, Филозофски факултет
 106.     Кастратовић Јелена- Историја, Филозофски факултет
 107.     Бакић Ника- Историја, Филозофски факултет
 108.     Ћуковић Милена- Филозофија, Филозофски факултет
 109.     Јовић Зорана- Педагогија, Филозофски факултет
 110.     Алексић Велимир- Географија, Филозофски факултет
 111.     Радовић Анђела- Психологија, Филозофски факултет
 112.     Skempri Ioanna- Образовање учитеља, Филозофски факултет
 113.     Петровић Сара- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 114.     Вујовић Стефан- Образовање учитеља, Филозофски факултет
 115.     Дамјановић Милица- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 116.     Булатовић Марица- Српски језик и књижевност, Филолошки факултет
 117.     Осмајлић Јелена- Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 118.     Ђукић Стефан- Географија, Филозофски факултет
 119.     Добрашиновић Никола- Географија, Филозофски факултет
 120.     Божовић Милосав- Географија, Филозофски факултет
 121.     Милена Ивановић – Предшколско васпитање и образовање, Филозофски факултет
 122.     Станишић Сретен- Њемачки језик и књижевност, Филолошки факултет
 123.     Ковачевић Христина- Њемачки језик и књижевност, Филолошки факултет
 124.     Шћекић Ивона- Њемачки језик и књижевност, Филолошки факултет
 125.     Ковачевић Александра- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 126.     Митровић Ксенија- Руски језик и књижевност, Филолошки факултет
 127.     Попадић Петар- Филозофија, Филозофски факултет
 128.     Радоњић Мина- Социологија, Филозофски факултет
 129.     Лалатовић Ђуро – Биљна производња
 130.     Крстовић Живко – Биљна производња
 131.     Вулић Лука – Биљна производња
 132.     Александар Ђурђевац – Анимална призводња
 133.     Анђа Кнежевић – Биљна производња
 134.     Нађа Стијеповић – Биљна производња
 135.     Анастасија Јокић – Биљна производња
 136.     Никола Обрадовић – Биљна производња
 137.     Марија Ковачевић – Биљна производња
 138.     Ана Зиндовић – Биљна производња
 139.     Сузана Сошић – Биљна производња
 140.     Бојана Зејак – Биљна производња
 141.     Сања Бијелић – Биљна производња
 142.     Јована Спасојевић – Биљна производња
 143.     Рајка Радић – Биљна производња
 144.     Сандра Џогановић – Биљна производња
 145.     Зорана Кљајевић – Биљна производња
 146.     Рајковић Богдан – Биљна производња
 147.     Ивана Копривица – Биљна производња
 148.     Нина Пантовић – Биљна производња
 149.     Александра Зечевић – Биљна производња
 150.     Јелић Тијана – Анимална производња
 151.     Марковић Марко – Анимална производња
 152.     Голубовић Маријана – Анимална производња
 153.     Гаровић Максим – Анимална производња
 154.     Дамјановић Николина – Анимална производња
 155.     Станковић Светозар – Анимална производња
 156.     Зековић Милена – Анимална производња
 157.     Христина Шекуларац – Биљна производња
 158.     Татјана Булатовић – Биљна производња
 159.     Николина Мушикић – Биљна производња
 160.     Влајко Николић, УЦГ, ПМФ, Физика
 161.     Никола Остојић,УЦГ, ПМФ, Физика
 162.     Стефан Савићевић, УЦГ, Машински факултет
 163.     Пеко Николић, УЦГ ЕТФ СПР
 164.     Дејан Делић, УЦГ, Машински факултет
 165.     Петар Мркаић, УЦГ, Машински факултет
 166.     Дејан Лутовац, УЦГ, Машински факултет
 167.     Небојша Касалица, УЦГ, ПМФ
 168.     Марко Бошковић, УЦГ, ЕТФ-Магистрант
 169.     Стојан Терзић, ФДЕС-Магистрант
 170.     Славиша Зековић, УДГ- Математика
 171.     Стефан Шиповац, УЦГ, Машински факултет
 172.     Јован Радановић, УЦГ, Медицински факултет
 173.     Јелена Величковић, УЦГ, ЕТФ
 174.     Анђелко Обрадовић, УЦГ, ЕТФ
 175.     Никола Ђукић, УЦГ, ЕТФ
 176.     Снежана Радовић, УЦГ, ПМФ
 177.     Јована Богдановић, УЦГ, ПМФ-Магистрант
 178.     Сања Миљанић, УЦГ, Медицински Факултет
 179.     Милисав Минић, УЦГ, ЕТФ
 180.     Лазар Брауновић, УЦГ, ПМФ, Физика
 181.     Милош Дуборија, УЦГ, ПМФ
 182.     Владимир Контић, УЦГ, ПМФ
 183.     Лука Тапушковић, УЦГ, ФТХ
 184.     Анђела Шалетић, УЦГ, ПМФ, Физика
 185.     Јелена Шћепановић, УЦГ, Правни факултет
 186.     Катарина Бојовић, УЦГ, Фармација
 187.     Сандра Бубања, УЦГ, Фармација
 188.     Тамара Савић, УЦГ, Фармација
 189.     Немања Савић, УЦГ, Правни факултет
 190.     Зарија Лутовац, УЦГ, Фармација
 191.     Филип Лончар, УЦГ, ФПН
 192.     Милица Николић, УЦГ, ПМФ, Физика
 193.     Катарина Ђеловић, УДГ, Геодезија
 194.     Аница Кнежевић, УЦГ, Металуршко-Технолошки факултет
 195.     Јована Пешић, УЦГ, Правни факултет
 196.     Душко Јаковљевић, УЦГ, Грађевински факултет
 197.     Млађан Миловић, УЦГ, Грађевински факултет
 198.     Божидар Јанкетић, УЦГ, ПМФ
 199.     Даница Кнежевић, УЦГ, ЕТФ
 200.     Анђела Вешовић, УЦГ, ПМФ, Физика
 201.     Гаврило Шћекић, УЦГ, Грађевински факултет
 202.     Анђела Брновић, Универзитет у Новом Саду, Хемија-Докторант
 203.     Сандра Драганић, ФТХ
 204.     Драгана Перовић, ФТХ
 205.     Катарина Максимовић, ФТХ
 206.     Теодора Тапушковић, БУ, ФМУ
 207.     Аница Јовановић, ФТХ
 208.     Валентина Перуничић, Пословне студије
 209.     Радован Рабреновић, ФТХ
 210.     Лазар Јокановић, ФТХ
 211.     Томић Светлана- Факултет политичких наука
 212.     Стефан Миличић, УЦГ, Мaшински факултет
 213.     Валентина Ракоњац, УЦГ, Правни факултет, Безбједност и криминалистика
 214.     Јелена Манојловић, УЦГ, Машински факултет
 215.     Милица Караџић, УЦГ, Машински факултет
 216.     Коста Милачић, УЦГ, Економски факултет
 217.     Лазар Лаличић, Факултет страних језика
 218.     Анђела Пајковић, УЦГ, Економски факултет
 219.     Љубица Лекић, УЦГ, Економски факултет
 220.     Матија Барјактаревић, УЦГ, ЕТФ
 221.     Игњат Бабић, УЦГ, Машински факултет
 222.     Матија Тијанић, УЦГ, ЕТФ
 223.     Владимир Јововић, УЦГ, ЕТФ
 224.     Богдан Бојовић, УЦГ, Медицински факултет
 225.     Божидар Дашић, УЦГ, Медицински факултет
 226.     Александар Бакрач, УЦГ, Машински факултет
 227.     Стефан Џаковић, УЦГ, Економски факултет
 228.     Божидар Ћирковић, УЦГ, Машински факултет
 229.     Јелена Ћирковић, УЦГ, Машински факултет
 230.     Илија Ћирковић, УЦГ, Грађевински факултет
 231.     Славко Тијанић, УИС, Стоматологија
 232.     Александра Пешић, Архитектонски факултет
 233.     Ана Беговић, УЦГ, Правни факултет
 234.     Василиса Влаховић, УЦГ, ЕТФ
 235.     Милица Фуштић, УЦГ, Правни Факултет
 236.     Јелена Влаховић, УЦГ, Економски факултет
 237.     Бојана Ђурђевац, УЦГ, ЕКономски факултет
 238.     Милица Живковић, УМ, ФВУ
 239.     Јелена Хајдуковић, Фармација
 240.     Марија Рајковић, УЦГ, Машински факултет
 241.     Томановић Драгана, УЦГ, Машински факултет
 242.     Тијана Мићовић, УЦГ, Машински факултет
 243.     Миодраг Булатовић, УЦГ, Машински факултет
 244.     Нина Кривокапић, УЦГ, Машински факултет
 245.     Велимир Шошкић, УЦГ, Машински факултет
 246.     Војислав Радевић, УЦГ, Машински факултет
 247.     Мирјана Копривица, УЦГ, Машински факултет
 248.     Стефани Дедајић, УЦГ, Машински факултет
 249.     Јасмина Петровић, УЦГ, Машински факултет
 250.     Дејана Петровић, УЦГ, Машински факултет
 251.     Милош Пеличић, УЦГ, Машински факултет
 252.     Воин Јокић, УЦГ, Машински факултет
 253.     Никола Нишавић, УЦГ, Машински факултет
 254.     Максим Ламбулић, УЦГ, Машински факултет
 255.     Никола Војиновић, УЦГ, Машински факултет
 256.     Милица Радуловић, УЦГ, Машински факултет
 257.     Вељко Пешукић, УЦГ, Машински факултет
 258.     Срђа Костић, УЦГ, Машински факултет
 259.     Марко Чепић, УЦГ, Машински факултет
 260.     Стефан Јеловац, УЦГ, Машински факултет
 261.     Данило Мршовић, УЦГ, Машински факултет
 262.     Владан Јокић, УЦГ, Машински факултет
 263.     Јелена Костић, УЦГ, Правни факултет
 264.     Јован Вуковић, УЦГ, Биотехнички факултет
 265.     Владан Радевић, УЦГ, Биотехнички факултет
 266.     Марко Кркаловић, УЦГ Економски факултет
 267.     Александар Ђуричанин, УЦГ Правни факултет
 268.     Михајло Нововић, УЦГ Правни
 269.     Човић Борка, УЦГ машински факултет
 270.     Радомир Крковић, УЦГ машински факултет
 271.     Дарко Мучалица, Филозофски факултет
 272.     Јелена Бјелица, УЦГ, Биотехнички факултет
 273.     Александра Минић,УЦГ Фармација
 274.     Војин Пековић, УЦГ, Машински факултет
 275.     Иван Шћекић, УЦГ, Машински факултет
 276.     Бранимир Балтић, УЦГ, Машински факултет
 277.     Милош Рајковић, УЦГ, Правни факултет-Магистрант
 278.     Савић Јованчевић, УЦГ, Машински факултет
 279.     Лука Радичевић, УЦГ, Машински факултет
 280.     Сања Канкараш, Медицински факултет у Фочи
 281.     Јаков Нинковић, Правни факултет
 282.     Валерија Пекић, Правни факултет
 283.     Никола Бубања, УЦГ, Филозофски факултет, Историја, Филозофски факултет
 284.     Јована Секулић, ФТХ
 285.     Андрија Блечић, Пословни и правни факултет Београд
 286.     Никола Пејовић, УЦГ, ЕТФ
 287.     Александар Жижић, УЦГ, ЕТФ
 288.     Ђоле Лутовац, Универзитет у Бања Луци, геодезија
 289.     Милица Краљ, ФТХ
 290.     Анастазија Ђуришић, Поморски факултет у Бару
 291.     Филип Нишавић, УЦГ, АФ
 292.     Александра Марсеић, магистрант АФ Београд
 293.     Немања Јокановић, магистрант АФ УЦГ
 294.     Лука Вујовић, магистрант Подгорица
 295.     Данило Савовић, АФ Подгорица
 296.     Маја Радоњић, магистрант АФ Београд
 297.     Филип Кажић, АФ УЦГ
 298.     Милош Пљеваљчић, Машински УЦГ
 299.     Филип Вујовић, УЦГ ГФ
 300.     Никола Жижак, УЦГ ГФ
 301.     Лука Шћепановић, УЦГ ГФ
 302.     Петар Марковић, УЦГ ГФ
 303.     Снежана Симоновић, УЦГ ГФ
 304.     Андрија Рајковић, УЦГ ГФ
 305.     Владе Бајчета, УЦГ ГФ
 306.     Раичевић Вук- ДИФ
 307.     Барјактаровић Данило- ДИФ
 308.     Вуковић Филип- ДИФ
 309.     Шћекић Никола- ДИФ
 310.     Савовић Бојан- ДИФ
 311.     Чађеновић Никола- ДИФ
 312.     Радовић Матија- ДИФ
 313.     Џогазовић Стефан- ДИФ
 314.     Контић Максим   – Енергетика и аутоматика
 315.     Кнежевић Милош – Енергетика и аутоматика
 316.     Војводић Немања – Студије примијењеног рачунарства
 317.     Војводић Николина – Студије примијењеног рачунарства
 318.     Миленковић Симо – Енергетика и аутоматика
 319.     Касалица Данило – Електроника,телекомуникације и рачунари
 320.     Влаховић Дијана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 321.     Мугоша Милена – Енергетика и аутоматика
 322.     Живковић Данило – Енергетика и аутоматика
 323.     Рашковић Дејан – Енергетика и аутоматика
 324.     Крулановић Василије – Енергетика и аутоматика
 325.     Крулановић Милутин – Енергетика и аутоматика
 326.     Пејовић Миланка – Енергетика и аутоматика
 327.     Недовић Милош – Енергетика и аутоматика
 328.     Алигрудић Јован – Енергетика и аутоматика
 329.     Драгишић Никола – Енергетика и аутоматика
 330.     Бакрач Сара – Енергетика и аутоматика
 331.     Стаматовић Јана – Енергетика и аутоматика
 332.     Драговић Лука – Енергетика и аутоматика
 333.     Бабић Лазар – Енергетика и аутоматика
 334.     Мијушковић Јован – Студије примијењеног рачунарства
 335.     Зековић Александар – Енергетика и аутоматика
 336.     Чуљковић Ружица – Енергетика и аутоматика
 337.     Кнежевић Димитрије – Енергетика и аутоматика
 338.     Бујишић Дамјан – Енергетика и аутоматика
 339.     Мићуновић Вук – Енергетика и аутоматика
 340.     Остојић Веселин – Енергетика и аутоматика
 341.     Портић Кристина – Енергетика и аутоматика
 342.     Лаушевић Тијана – Енергетика и аутоматика
 343.     Караџић Дејан – Енергетика и аутоматика
 344.     Азарић Андрија – Енергетика и аутоматика
 345.     Машуловић Лазар – Енергетика и аутоматика
 346.     Булатовић Маша – Енергетика и аутоматика
 347.     Чуровић Немања – Енергетика и аутоматика
 348.     Сандић Милета – Електроника,телекомуникације и рачунари
 349.     Кликовац Игор – Електроника,телекомуникације и рачунари
 350.     Јоксимовић Ивана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 351.     Вучинић Тијана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 352.     Милановић Вук – Електроника,телекомуникације и рачунари
 353.     Божовић Божо – Електроника,телекомуникације и рачунари
 354.     Лончар Ивана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 355.     Анђушић Тамара – Електроника,телекомуникације и рачунари
 356.     Вуксановић Лидија – Електроника,телекомуникације и рачунари
 357.     Радоњић Анђела – Електроника,телекомуникације и рачунари
 358.     Дангубић Никола – Електроника,телекомуникације и рачунари
 359.     Белевић Марко – Електроника,телекомуникације и рачунари
 360.     Обрадовић Мишо – Електроника,телекомуникације и рачунари
 361.     Павићевић Филип – Електроника,телекомуникације и рачунари
 362.     Банковић Лазар – Електроника,телекомуникације и рачунари
 363.     Рабреновић Немања – Електроника,телекомуникације и рачунари
 364.     Рогановић Бошко – Електроника,телекомуникације и рачунари
 365.     Милошевић Василије – Енергетика и аутоматика
 366.     Нишавић Ивана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 367.     Зајовић Стефан – Електроника,телекомуникације и рачунари
 368.     Церовић Милутин – Енергетика и аутоматика
 369.     Јакшић Милош – Енергетика и аутоматика
 370.     Булатовић Душко – Студије примијењеног рачунарства
 371.     Радојчић Никола – Електроника,телекомуникације и рачунари
 372.     Мацановић Лука – Електроника,телекомуникације и рачунари
 373.     Стругар Младен – Енергетика и аутоматика
 374.     Стојановић Марко   – Енергетика и аутоматика
 375.     Барјактаревић Матија – Електроника,телекомуникације и рачунари
 376.     Бујишић Бојана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 377.     Булатовић Лука – Електроника,телекомуникације и рачунари
 378.     Лабан Маша – Електроника,телекомуникације и рачунари
 379.     Никчевић Бошко – Електроника,телекомуникације и рачунари
 380.     Бибић Урош – Електроника,телекомуникације и рачунари
 381.     Вид Кргушић – Енергетика и аутоматика
 382.     Јушковић Никола – Електроника,телекомуникације и рачунари
 383.     Спајић Кристина – Електроника,телекомуникације и рачунари
 384.     Никодин Пековић – Студије примијењеног рачунарства
 385.     Лекић Бранислав – Студије примијењеног рачунарства
 386.     Бандовић Лука – Студије примијењеног рачунарства
 387.     Марсенић Дејан – Студије примијењеног рачунарства
 388.     Остојић Никола – Студије примијењеног рачунарства
 389.     Унковић Јована – Студије примијењеног рачунарства
 390.     Кукуличић Жељко – Студије примијењеног рачунарства
 391.     Пековић Милета – Студије примијењеног рачунарства
 392.     Стојановић Стефан – Студије примијењеног рачунарства
 393.     Станић Мироје – Студије примијењеног рачунарства
 394.     Мојашевић Радоје – Студије примијењеног рачунарства
 395.     Вукићевић Немања – Студије примијењеног рачунарства
 396.     Симовић Балша – Студије примијењеног рачунарства
 397.     Аковић Миљан – Студије примијењеног рачунарства
 398.     Јеврић Михаило – Студије примијењеног рачунарства
 399.     Шљивавчанин Владимир – Студије примијењеног рачунарства
 400.     Пајовић Марко – Студије примијењеног рачунарства
 401.     Војиновић Марина – Студије примијењеног рачунарства
 402.     Потпара Никола – Студије примијењеног рачунарства
 403.     Јањушевић Горан – Студије примијењеног рачунарства
 404.     Вуковић Стеван – Студије примијењеног рачунарства
 405.     Поповић Петар – Студије примијењеног рачунарства
 406.     Милошевић Стефан – Студије примијењеног рачунарства
 407.     Обрадовић Алекса – Електроника,телекомуникације и рачунари
 408.     Печурица Филип – Студије примијењеног рачунарства
 409.     Бакић Жељка – Студије примијењеног рачунарства
 410.     Миличић Мирко – Електроника,телекомуникације и рачунари
 411.     Манојловић Лука – Електроника,телекомуникације и рачунари
 412.     Бујишић Невена – Електроника,телекомуникације и рачунари
 413.     Ђуришић Владимир – Електроника,телекомуникације и рачунари
 414.     Лазаревић Милош – Електроника,телекомуникације и рачунари
 415.     Ракоњац Теодора – Електроника,телекомуникације и рачунари
 416.     Голубовић Тијана – Електроника,телекомуникације и рачунари
 417.     Војиновић Иван – Енергетика и аутоматика
 418.     Дукић Викторија – Електроника,телекомуникације и рачунари
 419.     Милош Булајић – Студије примијењеног рачунарства
 420.     Голубовић Павле – Енергетика и аутоматика
 421.     Драгојевић Никола – Електроника,телекомуникације и рачунари
 422.     Зоговић Јован – Електроника,телекомуникације и рачунари
 423.     Ђурђевац Јована – Електроника,телекомуникације и рачунари
 424.     Сандић Александра – Електроника,телекомуникације и рачунари
 425.     Браић Милан – Електроника,телекомуникације и рачунари
 426.     Војиновић Милица – Електроника,телекомуникације и рачунари
 427.     Алексић Андрија – Енергетика и аутоматика
 428.     Жижић Андријана – Енергетика и аутоматика
 429.     Бојић Михаило – Студије примијењеног рачунарства
 430.     Тодоровић Драгана – Енергетика и аутоматика
 431.     Павле Љумовић- Рачунарство и информационе технологије
 432.     Богић Булатовић- Математика и рачунарске науке
 433.     Ива Вучићевић- Рачунарство и информационе технологије
 434.     Анђела Јовановић- Математика и рачунарске науке
 435.     Иванка Пипер- Математика и рачунарске науке
 436.     Ђурђина Конатар- Математика и рачунарске науке
 437.     Александар Драгаш- Математика и рачунарске науке
 438.     Лука Миликић- Математика и рачунарске науке
 439.     Јован Јањушевић- Математика и рачунарске науке
 440.     Милица Булатовић- Рачунарство и информационе технологије
 441.     Лука Мугоша- Рачунарство и информационе технологије
 442.     Софија Остојић- Рачунарство и информационе технологије
 443.     Никола Цупара- Рачунарство и информационе технологије
 444.     Јакша Мрдак- Рачунарство и информационе технологије
 445.     Бранко Теофилов- Рачунарство и информационе технологије
 446.     Данило Вукчевић- Рачунарство и информационе технологије
 447.     Ивана Булатовић- Рачунарство и информационе технологије
 448.     Милош Остојић- Рачунарство и информационе технологије
 449.     Милош Ћупић- Рачунарство и информационе технологије
 450.     Катарина Бандовић- Рачунарство и информационе технологије
 451.     Огњен Шубарић- Рачунарство и информационе технологије
 452.     Андрија Дробњак- Математика
 453.     Данило Мирковић- Рачунарске науке
 454.     Теодора Бенић- Рачунарске науке
 455.     Ивана Обрадовић- Математика и рачунарске науке
 456.     Душан Стаматовић- Математика и рачунарске науке
 457.     Марина Радуловић- Рачунарске науке
 458.     Милица Станишић- Математика и рачунарске науке
 459.     Милош Дуборија- Рачунарске науке
 460.     Радош Чукић- Рачунарство и информационе технологије
 461.     Теодора Булатовић- Рачунарске науке
 462.     Лазар Ракоњац- Рачунарство и информационе технологије
 463.     Младен Маслак- Рачунарске науке
 464.     Милован Кадић- Рачунарске науке
 465.     Наташа Мијатовић- Рачунарске науке
 466.     Никола Перуницић- Рачунарство и информационе технологије
 467.     Мартина Булатовић- Математика и рачунарске науке
 468.     Саво Дробњак- Рачунарске науке
 469.     Велибор Дошљак- Математика и рачунарске науке
 470.     Војислав Ђилас- Рачунарске науке
 471.     Војка Раичевић- Математика и рачунарске науке
 472.     Павле Дејановић- Рачунарство и информационе технологије
 473.     Милош Комненовић- Математика и рачунарске науке
 474.     Душан Мрдак- Рачунарске науке
 475.     Анђела Вућић – Рачунарство и информационе технологије
 476.     Милица Марковић- Математика и рачунарске науке
 477.     Андреа Крунић- Математика и рачунарске наукеславица
 478.     Веселин Планић- Рачунарство и информационе технологије
 479.     Саша Мишковић- Рачунарство и информационе технологије
 480.     Милена Радановић- Рачунарство и информационе технологије
 481.     Наташа Мусић- Математика
 482.     Данило Вукчевић- Рачунарство и информационе технологије
 483.     Тијана Драгнић- Математика и рачунарске науке
 484.     Предраг Брајовић- Рачунарске науке
 485.     Богдан Ракоњац- Математика и рачунарске науке
 486.     Милан Цвијовић- Рачунарство и информационе технологије
 487.     Лука Божовић- Рачунарске науке
 488.     Анђела Божовић- Математика и рачунарске науке
 489.     Славица Ковачевић- Математика и рачунарске науке
 490.     Данијела Дамјановић- Математика и рачунарске науке
 491.     Исидора Магделинић- Математика и рачунарске науке
 492.     Ивана Фатић- Математика
 493.     Радуновић Ивона- Рачунарство и информационе технологије
 494.     Никола Перуничић- Рачунарство и информационе технологије
 495.     Александра Дедовић- Математика и рачунарске науке
 496.     Соња Кнежевић- Рачунарске науке
 497.     Вујановић Марина- Математика и рачунарске науке
 498.     Драгана Јоксимовић- Математика и рачунарске науке
 499.     Дејан Тодоровић- Рачунарске науке
 500.     Лидија Грдинић- Математика и рачунарске науке
 501.     Вуксан Драгаш- Рачунарске науке
 502.     Сара Ћуковић- Математика
 503.     Владимир Булатовић- Математика
 504.     Милева Томашевић- Математика и рачунарске науке
 505.     Дијана Поповић- Математика и рачунарске науке
 506.     Тијана Цвијовић- Математика и рачунарске науке
 507.     Анђела Масковић- Рачунарске науке
 508.     Дуња Цмиљанић- Рачунарске науке
 509.     Јелена Мердовић- Математика и рачунарске науке
 510.     Милош Лакићевић- Рачунарске науке
 511.     Алекса Додеровић- Рачунарске науке
 512.     Марина Вучковић- Рачунарске науке
 513.     Андријана Блечић- Рачунарске науке
 514.     Ирина Лазаревић- Рачунарске науке
 515.     Невена Ђуричковић- Рачунарске науке
 516.     Ана Мановић- Биологија
 517.     Урош Савић- Рачунарске науке
 518.     Милка Дедеић- Рачунарске науке
 519.     Ивона Божовић- Рачунарске науке
 520.     Гордана Вуковић- Математика и рачунарске науке
 521.     Јована Драшковић- Рачунарске науке
 522.     Лука Шекуларац- Математика и рачунарске науке
 523.     Тијана Богавац- Математика и рачунарске науке
 524.     Кристина Шћекић- Математика и рачунарске науке
 525.     Филип Радоњић- Рачунарство и информационе технологије
 526.     Јелена Радовановић- Рачунарство и информационе технологије
 527.     Алекса Радовановић- Рачунарство и информационе технологије
 528.     Санда Пипер- Математика и рачунарске науке
 529.     Марија Дошљак- Математика и рачунарске науке
 530.     Нела Бабовић – Поморски факултет
 531.     Андријана Шпањевић – Поморски факултет
 532.     Данијела Фемић – Поморски факултет
 533.     Витко Пљеваљчић – Поморски факултет
 534.     Петар Дурутовић – Поморски факултет
 535.     Бранко Осмајић – Поморски факултет
 536.     Марко Митровић – Поморски факултет
 537.     Милош Кршикапа – Поморски факултет
 538.     Јована Боичић – Туризам и хотелијерство
 539.     Александра Савић – Туризам и хотелијерство
 540.     Марија Вујадиновић – Туризам и хотелијерство
 541.     Данијела Иветић – Поморски факултет
 542.     Сара Лаковић – Туризам и хотелијерство
 543.     Велизар Станишић – Поморски факултет
 544.     Лука Станишић – Поморски факултет
 545.     Сандра Радевић – Поморски факултет
 546.     Дијана Бећир – Поморки факултет
 547.     Валентина Лекић – Поморски факултет
 548.     Зорана Ракочевић – Поморски факулет
 549.     Марко Мићуновић – Поморски факултет
 550.     Момчило Милићевић – Поморски факултет
 551.     Александар Јокић – Поморски факултет
 552.     Анђела Јовићевић – Поморски факултет
 553.     Теодора Голубовић – Поморски факултет
 554.     Сузана Вуксановић – Поморски факлутет
 555.     Сандра Зековић – Туризам и хотелијерство
 556.     Аница Перишић – Поморски факултет
 557.     Љепосава Дурковић – Поморски факултет
 558.     Анђела Вуковић – Поморски факултет
 559.     Марија Анђушић – Туризам и хотелијерство
 560.     Марко Матковић – Поморски факултет
 561.     Вуко Ивановић – Поморски факултет
 562.     Рајко Лабан – Поморски факултет
 563.     Предраг Лековић – Поморски факултет
 564.     Бобан Радевић – Поморски факултет
 565.     Немања Каматина – Поморски факултет
 566.     Срђан Ступић – Поморски факултет
 567.     Александар Јокић – Поморски факултет
 568.     Иван Језерник – Туризам и хотелијерство
 569.     Анастасија Живковић – Поморски факултет
 570.     Божидар Дамјановић – Поморски факултет
 571.     Кристина Крковић – Поморски факултет
 572.     Дејан Тодоровић – Поморски факултет
 573.     Јован Чоловић – Поморски факултет
 574.     Илија Кнежевић – Поморски факултет
 575.     Лука Ковачевић – Поморски факултет
 576.     Јована Јоксимовић – Тиризам и Хотелијерство
 577.     Марија Булатовић – Поморски факултет
 578.     Радомир Тешановић – Поморки факултет
 579.     Никола Бокун -Поморски факултет
 580.     Јелка Вилотијевић – Поморски факултет
 581.     Андре Марићевић- Поморски факултет
 582.     Милица Радуловић – Поморски факултет
 583.     Војин Влаовић – Поморски факултет
 584.     Петар Балтић – Поморски факултет
 585.     Лазар Суџум, Електротехнички Београд
 586.     Милорад Дамјановић, Економски факултет Гетеов Универзитет у Франкфурту
 587.     Филип Радојевић, Универзитет у Марибору Факултет за грађевину, инжењеринг и архитектуру
 588.     Марко Дринчић Архитектонски факултет Београд
 589.     Петар Тадић, Тринити Колеџ Даблин, Катедра за математику
 590.     Милан Шљиванчанин Медицински факултет Београд
 591.     Хелена Стругар, Правни факултет Београд
 592.     Јована Раичевић, Фармацеутски факултет Београд
 593.     Жарко Братић, Универзитет у Марибору, Економско-пословни факултет
 594.     Маша Даниловић, Филозофски факултет у Београду
 595.     Ивановић Исидора, Архитектонски факултет Београд
 596.     Милош Манојловић, Филозофски факултет у Београду
 597.     Исидора Ћоровић, Пољопривредни факултет у Београду
 598.     Радмила Булатовић, Филолошки факултет у Београду
 599.     Павле Горашевић, Електротехнички факултет Универзитет у Београду
 600.     Марија Живковић, Медицински факултет Београд
 601.     Ивана Маљевић, електротехнички факултет у Београду
 602.     Шћепан Гардашевић, Архитектонски факултет у Београду
 603.     Горан Гутовић, Факултет Организационих Наука у Београду
 604.     Теодора Нововић, Факултет безбједности у Београду
 605.     Јелена Станић, Универзитет у Салцбургу, Факутет политичких наука
 606.     Мина Ђурашевић, Факултет за туризам и угоститељство- AIM, Париз Француска
 607.     Маша Чолаковић-Хемијски факултет Београд
 608.     Вера Секулић, Политехнички факултет Милано
 609.     Марија Костић, Факултет техничких наука Нови сад
 610.     Јоксимовић Ивана- Универзитет примјењених наука у Цириху, Економија
 611.     Мојашевић Ново- Грађевински факултет
 612.     Бајовић Алекса- Психологија, Филозофски факултет
 613.     Бабовић Јелена- Правни факултет
 614.     Безмаревић Никола- Географија, Филозофски факултет
 615.     Јоксимовић Неда- Биотехнички факултет
 616.     Митровић Никола- Економски факултет
 617.     Бабић Анђелија- Психологија, Филозофски факултет
 618.     Вујовић Дамјан- УДГ Архитектонски факултет
 619.     Мирјана Лазаревић, Правни факултет у Беогарду
 620.     Лука Андријашевић, Рударско-геолошки факултет- Београд
 621.     Никола Шућур, Рударско-геолошки факултет-Београд
 622.     Јана Андријашевић, ФОН-Београд
 623.     Милена Патић, Универзитет Singidunum, Београд
 624.     Филип Павловић, Архитектонски факултет, Београд
 625.     Гаврило Косовић, Правни факултет, Београд
 626.     Бошко Бајовић, Правни факултет, Београд
 627.     Михаило Живковић, Правни факултет, Београд
 628.     Мирко Ковач, Правни факултет, Београд
 629.     Исидора Мићовић, Архитектонски факултет, Мархи, Москва
 630.     Марија Станишић, Филолошки факултет, Београд
 631.     Ана Голубовић, Правни факултет, Београд
 632.     Радмила Божовић, Правни факултет, Београд
 633.     Жељка Анђушић, УЦГ, Машински факултет
 634.     Ана Нововић, УЦГ, Филозофски факултет
 635.     Мојсије Булатовић, Факултет за цивилну безбиједност
 636.     Јелена Пековић, Менаџмент за грађевину
 637.     Сара Шиповац, УЦГ, ПМФ
 638.     Јована Алексић, Филолошко-уметнички факулет, Крагујевац
 639.     Лука Булатовић, Медицински факултет Београд
 640.     Данило Булатовић, Правни факултет Београд
 641.     Александар Зечевић, Физички факултет Београд
 642.     Миливоје Караџић, Електротехнички факултет Београд
 643.     Андријана Симоновић, Правни факултет Београд
 644.     Гордана Михајловић, Медицински факултет Београд
 645.     Никола Миличић, Грађевински факултет Београд
 646.     Јелена Миличић, Фармацеутски факултет Београд
 647.     Анђела Симонивић, Електротехнички факултет Београд
 648.     Тијана Миличић, Правни факултет Београд
 649.     Стефан Куч, Правни факултет Београд
 650.     Тијана Крезовић, Електротехнички факултет, Београд
 651.     Нађа Злоковић, Архитектонски факултет Београд
 652.     Душан Бајовић, Електротехнички факултет, Београд
 653.     Јелена Вилотијевић, Универзитет у Марибору, грађевински факултет
 654.     Јована Пушара, Правни факултет Нови Сад
 655.     Вук Вујовић, Правни факултет Београд
 656.     Матија Чолаковић ФОН Београд
 657.     Ивана Љумовић, Економско-пословни факултет Марибор
 658.     Ивана Чарапић, Грађевински факултет Марибор
 659.     Марко Дулић, Медицински факултет Београд
 660.     Милица Булатовић, Правни факултет Београд
 661.     Раде Станишић, Правни факултет Београд
 662.     Марија Нишавић, УЦГ Архитектонски
 663.     Милица Стриковић, УЦГ ФПН
 664.     Лука Чворовић, УЦГ Економски
 665.     Марија Томовић, УЦГ Економски
 666.     Мирјана Јоцовић, УЦГ Економски
 667.     Тијана Војиновић, УЦГ Економски
 668.     Никола Бабић, УЦГ Филозофски Историја
 669.     Ранко Шкулетић, УЦГ Економија
 670.     Срећко Спасић, УЦГ Биотехнички
 671.     Балша Драговић, УДГ Филм и медије
 672.     Никола Горановић, УЦГ Факултет за спорт и физичко образовање
 673.     Иван Ковачевић, УДГ Филм и медије
 674.     Филип Лутовац, УЦГ Географија
 675.     Драго Вулевић, УЦГ Географија
 676.     Бојан Ђукић, УЦГ Географија
 677.     Немања Бубања, УЦГ Економски факултет
 678.     Милица Зорић, УЦГ Правни факултет
 679.     Јована Булатовић, УЦГ ПМФ
 680.     Милица Јеврић, УЦГ Правни факултет
 681.     Ђина Никчевић, УЦГ МТФ
 682.     Дијана Бојић, УЦГ Медицински
 683.     Катарина Тврдишић, УЦГ Филолошки
 684.     Раденко Кљајевић, УЦГ Грађевински
 685.     Сара Перовић, УЦГ Економски
 686.     Александра Фуртула, ФОН Београд
 687.     Мирјана Мандић, УЦГ Факултет за спорт и физичко образовање
 688.     Балша Вукчевић, УЦГ Филолошки
 689.     Кристина Мирковић, УЦГ МТФ
 690.     Лука Кљајевић, УЦГ Грађевински
 691.     Андрија Ђуришић, УЦГ Економски
 692.     Дарко Павловић, УЦГ ЕТФ
 693.     Мартин Шебек, УЦГ Биотехнички
 694.     Бојана Кљајевић, УЦГ Медицински
 695.     Јелена Мусић, УЦГ Правни
 696.     Марко Павловић, УЦГ ЕТФ
 697.     Данило Бешовић, Универзитет Медитеран ФИТ
 698.     Иван Јаћимовић, Правни факултет Београд
 699.     Тијана Лубарић, УЦГ Филозофски
 700.     Иван Ћоровић, УЦГ Машински
 701.     Драгана Ћоровић, УЦГ Фармацеутски
 702.     Мира Кљајевић, УЦГ Правни
 703.     Снежана Бечић, Универзитет Медитеран Факултет за економију и бизнис
 704.     Катарина Дурутовић, УЦГ Филолошки
 705.     Блажо Секулић,УДГ Хуманистичке студије-безбједност
 706.     Марија Вујадиновић, УЦГ Правни
 707.     Никола Раичевић, УЦГ Економски
 708.     Јован Јовановић, УЦГ Правни
 709.     Александра Делетић, УЦГ ФПН
 710.     Неђељко Крсмановић, УЦГ Правни
 711.     Младен Лабан, Универзитет Медитеран Факултет за стране језике
 712.     Вања Самарџић, УЦГ ФПН
 713.     Ника Бакић, УЦГ Факултет за спорт и физичко васпитање
 714.     Јелена Јелић, УЦГ Факултет ликовних умјетности
 715.     Мато Уљаревић, УЦГ Факултет ликовних умјетности
 716.     Ивана Вујадиновић, ФТХ Котор
 717.     Димитрије Вуковић, Универзитет UNION Никола Тесла Факултет за дипломатију и безбедност Београд
 718.     Софија Миловић, УЦГ Филозофски
 719.     Стефан Вуковић, Економски факултет Универзитет у Београду
 720.     Милан Магдаленић, УЦГ Медицински
 721.     Божана Мрдак, УЦГ Факултет за спорт и физичко васпитање
 722.     Анђела Радовић, Универзитет Медитеран Правни
 723.     Марина Шарчевић, УЦГ Правни
 724.     Валентина Бугарин, УЦГ ФПН
 725.     Татјана Матовић, УЦГ ПМФ
 726.     Даница Пејовић, УЦГ ФПН
 727.     Ксенија Милачић, УЦГ Правни факултет
 728.     Милена Магдаленић, УЦГ Медицински факултет
 729.     Милена Копривица, УЦГ Менаџмент
 730.     Станко Бајовић, УЦГ Медицински факултет
 731.     Љубица Кустудић, УЦГ Медицински факултет
 732.     Ања Томашевић, УЦГ Правни факултет
 733.     Маја Стојановић, УЦГ Биотехнички факултет
 734.     Сања Шаровић, УЦГ Филолошки факултет
 735.     Соња Минић, УЦГ ЕТФ
 736.     Иван Ивановић, УЦГ ФПН
 737.     Милош Рмуш, Универзитет у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици Правни факултет
 738.     Александар Пејовић, УЦГ Медицински факултет
 739.     Јелена Мирковић, УИС Медицински факултет Фоча
 740.     Јелена Лабудовић, УЦГ Медицински факултет
 741.     Нада Матовић, УЦГ Правни факултет
 742.     Андријана Жижић, МСЦ РАНЕПА Москва
 743.     Богдан Поповић, Универзитет у Београду Шумарски факултет
 744.     Дејан Вуковић, Универзитет у Крагујевцу ФТН Чачак
 745.     Филип Росандић, УЦГ ФПН
 746.     Богдан Кустудић, УЦГ Грађевински факултет
 747.     Вук Гутовић, УЦГ Грађевински факултет
 748.     Александар Ивановић, Универзитет у Приштини са привременим сједистем у Косовској Митровици Медицински факултет
 749.     Ивана Вуксановић, УЦГ Правни факултет
 750.     Тијана Вуксановић, УЦГ Фармација
 751.     Стефани Ераковић, УЦГ ФПН
 752.     Николина Бракочевић, УЦГ Медицински факултет-Фармација
 753.     Нађа Ненезић, УЦГ АФ
 754.     Драгослав Нововић, УЦГ ЕТФ
 755.     Јована Медојевић, УЦГ ФПН- Међународни односи
 756.     Никола Радевић, УДГ Правни факултет
 757.     Милица Томашевић, УЦГ Медицински факултет-Фармација
 758.     Николина Миловић, УЦГ МЕдицински факултет-Фармација
 759.     Слађана Мишковић, УЦГ Филолошки факултет
 760.     Владимир Драгаш, УЦГ Економски факултет
 761.     Милица Мркаић, УЦГ МЕдицински факултет-фармација
 762.     Митар Крсмановић, УЦГ ФПН
 763.     Милица Бојат, УЦГ Медицински факултет-ФАрмација
 764.     Вук Биљурић, УЦГ Медицински факултет
 765.     Нађа Дабетић, Факултет умјетности-контрабас Ниш
 766.     Стефан Ивановић, Универзитет у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици, Медицински факултет
 767.     Јелена Марковић, Факултет за стране језике, Медитеран
 768.     Радосав Медојевић, УЦГ Грађевински факултет
 769.     Николина Булатовић, УЦГ Филозофски факултет-Образовање учитеља
 770.     Андреа Ровчанин, УЦГ ФПН Политикологија
 771.     Драго Кривокапић, УЦГ ЕТФ
 772.     Радош Радовић, УЦГ Економски факултет
 773.     Владимир Матовић, УЦГ Правни факултет
 774.     Вања Дробњак, УЦГ Грађевински факултет
 775.     Душанка Блечић, УЦГ Медицински факултет- Фармација
 776.     Лазар Ајковић, УЦГ Медицински факултет-Фармација
 777.     Радомир Гогић, УЦГ Грађевински факултет
 778.     Јелена Вуксановић, УЦГ ЕТФ
 779.     Јован Симић, УЦГ ДИФ
 780.     Немања Вуковић, УЦГ Факултет за физичку културу и спорт
 781.     Вук Стајовић, УЦГ ЕТФ СПР
 782.     Андреја Милачић, УЦГ Медицински факултет-Фармација
 783.     Мр. Кристина Рађеновић, Kingston University- Faculty of Architecture London
 784.     Душан Марковић, УЦГ Грађевински факултет
 785.     Мирјана Дамјановић, УЦГ Економски факултет
 786.     Мартина Чворовић, Факултет ветеринарске медицине Београд
 787.     Сања Ђуковић, УЦГ Биотехнички факултет
 788.     Јасна Зековић, УЦГ ЕТФ, УДГ Факултет примијењене науке-Математика
 789.     Ана Жижић, УЦГ Правни факултет
 790.     Ања Крсмановић, УЦГ Факултет за бизнис и туризам
 791.     Немања Стегић, УЦГ Поморски факултет Котор
 792.     Милена Медојевић, Санкт-Петербуршки државни универзитет, Магистар филологије, култура и књижевност страних земаља
 793.     Ања Раднић, УЦГ Филозофски факултет-Психологија
 794.     Марко Шобић, Универзитет у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици, Медицински факултет-Стоматологија
 795.     Марко Минић, УЦГ Грађевински факултет
 796.     Марија Перовић, УЦГ Машински факултет
 797.     Јелена Шушић, УЦГ Филозофски факултет
 798.     Сара Стругар, УЦГ Економски факултет
 799.     Мирко Стојкановић, УЦГ Правни факултет
 800.     Александар Рајковић, УЦГ ЕТФ
 801.     Александра Аранитовић, УЦГ Факултет ликовних умјетности
 802.     Јелена Медиговић, Универзитет у Београду, Филолошки факултет
 803.     Александра Пековић, УЦГ Биотехнички факултет
 804.     Милош Марковић, УЦГ ПМФ-Биологија
 805.     Биљана Дејановић, УЦГ ПМФ-Биологија
 806.     Лука Грдинић, УЦГ Грађевински факултет
 807.     Огњен Вујовић, УЦГ Медицински факултет
 808.     Милић Дујовић, Универзитет у Београду, Филозофски факултет-Историја
 809.     Ана Бурић, УЦГ ФПН
 810.     Милош Вучетић, УЦГ ЕТФ
 811.     Бојан Барјактаровић, УЦГ Медицински факултет
 812.     Ивана Петричић, УЦГ ЕТФ
 813.     Василије Нишавић, УЦГ Правни факултет
 814.     Анђела Грдинић, УЦГ Архитектонски факултет
 815.     Марко Ковачевић, УЦГ МТФ
 816.     Илија Ђилас, УЦГ МТФ
 817.     Слађа Аковић, УЦГ Архитектонски факултет
 818.     Јелена Недовић, УЦГ Економски факултет- Магистрант
 819.     Теодора Радојевић, УЦГ ФПН
 820.     Јована Бојовић, УЦГ ПМФ Биологија
 821.     Ивана Цмиљанић, УЦГ Грађевински факултет
 822.     Сашка Бјелановић, УЦГ ФПН
 823.     Анђела Ракоњац, УЦГ Економски факултет
 824.     Јелена Пековић, УЦГ Медицински факултет
 825.     Нина Нововић, УЦГ Филозофски факултет-Образовање учитеља
 826.     Александра Ђукић, УЦГ Медицински факултет
 827.     Лука Ковачевић, УЦГ Правни факултет
 828.     Марија Нишавић, УЦГ Архитектонски факултет
 829.     Ксенија Дринчић, УЦГ Правни факултет
 830.     Михаило Мусић, УЦГ Грађевински факултет
 831.     Ђина Дубљевић, УЦГ ЕТФ
 832.     Лука Булатовић, УЦГ ФПН
 833.     Небојша Лутовац, УЦГ Грађевински факултет
 834.     Марија Рађеновић, Универзитет у Београду, Медицински факултет
 835.     Милица Недовић, УЦГ Правни факултет
 836.     Никола Ивановић, УЦГ ПМФ Биологија
 837.     Наташа Пуповац, УЦГ Филозофски факултет
 838.     Јована Брновић, УЦГ Медицински факултет
 839.     Бранко Даниловић, УЦГ ФПН
 840.     Марко Јововић, УЦГ Правни факултет
 841.     Душан Дамјановић, Универзитет Медитеран Економија
 842.     Славиша Аковић, УЦГ Економски факултет
 843.     Милијана Зековић, УЦГ Грађевински факултет
 844.     Радисав Дробњак, УЦГ Правни факултет
 845.     Ђорђије Зуковић, УЦГ ФПН
 846.     Анђела Радоњић, Филолошки факултет Универзитета Сорбона у Паризу
 847.     Зоран Поповић, Универзитет у Марибору факултет за енергетику
 848.     Немања Росић, УЦГ Машински факултет
 849.     Николина Крловић, УЦГ ПМФ-Биологија
 850.     Стефан Бошковић, УЦГ Машински факултет
 851.     Петар Кнежевић, УЦГ Правни факултет
 852.     Владимир Вратница, Факултет за туризам- Медитеран
 853.     Јована Шекуларац, УЦГ МТФ
 854.     Лука Цвијетић, УИС Историја
 855.     Стефан Рабреновић, УЦГ Архитектонски факултет
 856.     Лука Андријашевић, Универзитет у Београду, БУ Рударско-геолошки факултет
 857.     Анђела Раковић, УЦГ Архитектонски факултет
 858.     Лука Петричић, УЦГ Архитектонски факултет
 859.     Дивна Становић, УЦГ Архитектонски факултет
 860.     Младен Ђукић, Универзитет у Нишу Медицински факултет
 861.     Милена Бојић, УЦГ Правни факултет
 862.     Димитрије Мартиновић, БфУ Православно-богословски факултет
 863.     Милица Пјешчић, Универзитет у Београду Математички факултет-статистика, актуарска и финансијска математика
 864.     Исидора Пушоња, Универзитет у Београду Правни факултет
 865.     Емила Војиновић, УЦГ Економски факултет
 866.     Наташа Кликовац, Универзитет у Београду Медицински факултет
 867.     Дамјан Жиђић, УЦГ Биотехнички факултет
 868.     Ђорђе Мишељић, УЦГ Економски факултет
 869.     Јована Спалевић, Универзитет у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици, Филозофски факултет
 870.     Анђела Даниловић, УЦГ ФПН
 871.     Ксенија Цицмил, УЦГ Филолошки факултет-Њемачки језик и кљижевност
 872.     Сава Цицмил, УЦГ Филозофски факултет-Психологија
 873.     Јана Андријашевић, Универзитет у Београду ФОН
 874.     Данијела Рончевић, УЦГ Економски факултет
 875.     Никола Мумин, УЦГ Економски факултет
 876.     Ксенија Кљајевић, УЦГ Филолошки факултет-Енглески језик и књижевност
 877.     Слободан Раичевић, УЦГ Биотехнички факултет
 878.     Теодора Павићевић, УЦГ Економски факултет
 879.     Матија Дринчић, УЦГ Биотехнички факултет
 880.     Тања Кљајевић, Универзитет у Крагујевцу Педагошки факултет у Ужицу
 881.     Алекса Ђуришић, Универзитет у Београду Грађевински факултет
 882.     Николина Алексић, УЦГ Правни факултет
 883.     Исидора Ивановић, Универзитет у београду Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију-Логопедија-Магистрант
 884.     Анђела Ђукановић, УЦГ Правни факултет
 885.     Мирјана Голубовић, УЦГ Биотехнички факултет
 886.     Душан Томић, УЦГ ФЛУ-Магистрант
 887.     Андријана Лајовић, УЦГ Економски факултет
 888.     Милена Ђукановић, УЦГ МТФ
 889.     Ана Пејић, Универзитет у Београду- Пословна економија
 890.     Тијана Кљајевић, УЦГ Правни факултет
 891.     Данка Пипер, Унiиверзитет у Београду- Филолошки факултет
 892.     Инес Ивковић, Универзитет у Београду Машински факултет-Бродоградња
 893.     Бојан Вуковић, Универзитет у Нишу Правни факултет
 894.     Снежана Радомировић, УЦГ Поморски факултет-Поморске науке
 895.     Валентина Бубања, УЦГ Медицински факултет
 896.     Немања Нешковић, Универзитет у Београду Медицински факултет
 897.     Милена Патић, Global business school Barcelona
 898.     Алекса Митровић, Capital Normal University, Факултет за туризам
 899.     Матија Марковић, Универзитет у Београду Медицински факултет
 900.     Милена Обрадовић, УЦГ Економски факултет
 901.     Симона Рађеновић, Универзитет у Београду Правни факултет
 902.     Радосава Мердовић, Универзитет у Крагујевцу Педагошки факултет у Ужицу
 903.     Марија Ђуришић, УЦГ Економски факултет
 904.     Лазар Прелевић, УЦГ Факултет за менаџмент Херцег Нови
 905.     Доротеја Бојић, УЦГ Филолошки факултет
 906.     Ања Милићевић, УЦГ Филозофски факултет-Образовање учитеља
 907.     Јована Белојевић, УДГ Хуманистичке студије
 908.     Дијана Дробњак, УЦГ Грађевински факултет
 909.     Јелена Ристић, УЦГ Економски факултет
 910.     Филип Булатовић, УЦГ АФ
 911.     Јелена Ковач, Технолошко-металуршки факултет БгУ
 912.     Никица Бојовић, УЦГ, Економски факултет
 913.     Нина Митровић, International Business Institute BM
 914.     Ненад Пешић, УЦГ Медицински факултет
 915.     Марко Ђурић, УЦГ АФ
 916.     Јован Миликић, УЦГ АФ
 917.     Матија Бојић, УЦГ Медицински факултет
 918.     Ема Ћоровић, УЦГ Филозофски факултет
 919.     Душан Вучинић, Универзитет Медитеран Факултет за стране језике
 920.     Блажо Поповић, УЦГ Грађевински факултет
 921.     Балша Дрљевић, УЦГ Грађевински факултет
 922.     Петар Поповић, УДГ Факултет за међународну економију, финансије и бизнис
 923.     Драгана Фатић, УЦГ Правни факултет
 924.     Ратко Коњевић, УЦГ Грађевински факултет
 925.     Ана Дамјановић, УЦГ Економски факултет
 926.     Маријана Томић, УЦГ ФПН
 927.     Марија Вуковић, УЦГ Правни факултет- безбједност и криминалистика
 928.     Ана Џарић, Универзитет у Новом Саду Факултет техничких наука
 929.     Благоје Рајковић, УЦГ Грађевински факултет
 930.     Владимир Бубања, УЦГ ПМФ Биологија
 931.     Душко Томовић, Универзитет у Приштини Факултет техничких наука
 932.     Милена Стриковић, УЦГ Правни
 933.     Ивана Шаровић, УЦГ Машински факултет
 934.     Лазар Драгишић, УЦГ Медицински факултет
 935.     Невена Живковић, УДГ Факултет умјетности
 936.     Данијела Клачар, Београдска академија пословних и умјетничких струковних студија- Финансије, рачунарство и банкарство
 937.     Маша Дабановић, УЦГ Правни факултет
 938.     Лука Радовић, ААУ Архитектонски факултет
 939.     Дивна Марковић, УЦГ ФПН
 940.     Десанка Ђуришић, УЦГ Медицински факултет
 941.     Богољуб Ракоњац, БгУ Факултет за спорт и физичко васпитање
 942.     Милуша Гутовић, УЦГ Филозофски факултет
 943.     Момчило Рајковић, УЦГ ЕТФ
 944.     Миа Чабаркапа, Медицински факултет Универзитета у Нишу стоматологија
 945.     Павле Божовић, УЦГ Биотехнички факултет/МСХА Тимирязева
 946.     Богољуб Радовић, УЦГ Архитектонски факултет
 947.     Марина Вучинић, УЦГ ПМФ Биологија
 948.     Маријан Поповић, УЦГ Правни факултет
 949.     Лазар Шћекић, УЦГ ПМФ
 950.     Манојле Ћосовић, Универзитет у Новом Саду Правни факултет
 951.     Огњен Мандић, УЦГ Архитектонски факултет
 952.     Марија Бајчета, УИС-Фоча Медицински факултет
 953.     Томаш Дамјановић, УЦГ Филозофски факултет
 954.     Александар Дрекаловић, Факултет за међународне односе Државни универзитет у Санкт Петербургу магистрант
 955.     Анђела Маринковић, УЦГ ПМФ
 956.     Драгана Томић, УЦГ ПМФ Биологија
 957.     Бранка Кликовац, БгУ Грађевински факултет
 958.     Бојана Томић Бајовић, УЦГ Економски факултет
 959.     Милена Јегдић, УЦГ Економски факултет
 960.     Јанко Радовић, Православно-Богословски факултет Београд
 961.     Кристина Радовић, УЦГ Филозофски факултет
 962.     Кристина Бошковић, Универзитет у Крагујевцу Економски факултет
 963.     Милена Чворовић, УЦГ Биотехнички факултет
 964.     Филип Вујовић, Универзитет привредна академија у Новом Саду, Правни факултет за привреду и правосуђе
 965.     Ранко Гутић, БгУ Филозофски факултет историја
 966.     Ивана Бурић, УДГ Факултет за дизајн и мултимедију
 967.     Крсто Газивода, УДГ Факултет за комунологију и медије
 968.     Косара Ристић, Московски државни регионални универзитет психологија
 969.     Ранко Цвијовић, УЦГ ФПН
 970.     Василије Дашић, УЦГ АФ
 971.     Миљан Цупара, Београдска академија пословних и умјетничких струковних студија-порези и царине
 972.     Андрија Јеремић, УЦГ АФ
 973.     Милица Марић, УЦГ Машински факултет магистрант
 974.     Немања Радованић, Универзитет у Приштини са привременим сједиштем у Косовској Митровици, Медицински факултет
 975.     Никола Ђачић, БгУ Машински факултет
 976.     Данијел Шћекић, Универзитет Медитеран ФТХ
 977.     Данило Шарац, УЦГ Правни факултет
 978.     Тања Јоловић, УЦГ Економски факултет
 979.     Анђа Крунић, магистрант Српског језика и јужнословенске књижевности Филолошки факултет УЦГ
 980.     Милић Ивановић, УЦГ Грађевински факултет
 981.     Дарија Бубања, БгУ Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију
 982.     Младен Гогић, УДГ Геодезија
 983.     Никола Јелић, УЦГ Поморски факултет
 984.     Павле Уљаревић, УЦГ Филозофски факултет психолигија
 985.     Кристина Раичевић, УЦГ Грађевински факултет
 986.     Милена Вишњић, УЦГ Филолошки факултет
 987.     Ивана Чабаркапа, УЦГ Политичке науке, Социјална политика и социјални рад
 988.     Теодора Перовић, БгУ ЕТФ Софтверско инжењерство
 989.     Никола Домазет, УЦГ Грађевински факултет
 990.     Миливоје Лопушина, УЦГ ЕТФ
 991.     Никола Митровић, УЦГ ЕТФ
 992.     Катарина Обрадовић, Универзитет у Новом Саду Медицински факултет
 993.     Вук Станишић, УЦГ Правни Факултет
 994.     Бранка Мацановић, Универзитет у Београду Шумарски факултет
 995.     Новак Савић, УЦГ Поморски факултет
 996.     Митар Бакрач, УЦГ Грађевински факултет
 997.     Никола Јеврић, УЦГ Грађевински факултет
 998.     Марија Војиновић, УЦГ ПМФ докторант
 999.     Катарина Златичанин, Лајбниц Универзитет Хановер
 1000.     Рајко Ћосовић, Висока школа модерног бизниса МБС
 1001.     Милан Јевтић, Независни факултет Бања Лука Факултет за безбједност и заштиту
 1002.     Јелена Кљајић, Универзитет у Београду ФОН мастер студије
 1003.     Зорана Бакић, УЦГ Економски факултет магистрант
 1004.     Ана Брковић, УИС-Фоча Медицински факултет
 1005.     Тијана Милић, УЦГ Економски факултет
 1006.     Анђела Попадић, УИС-Фоча Медицински факултет
 1007.     Поповић Немања УЦГ Економски факултет
 1008.     Мугоша Милена УЦГ Економски факултет
 1009.     Букоња Љубомир УЦГ Економски факултет
 1010.     Поповић Мина УЦГ Економски факултет
 1011.     Митровић Љубомир УЦГ Економски факултет
 1012.     Поповић Бојан УЦГ Економски факултет
 1013.     Рајковић Немања УЦГ Економски факултет
 1014.     Матовић Милица УЦГ Економски факултет
 1015.     Шушкавчевић Тодор УЦГ Економски факултет
 1016.     Јеврић Ана УЦГ Економски факултет
 1017.     Пепић Емир УЦГ Економски факултет
 1018.     Даутовић Миљан УЦГ Економски факултет
 1019.     Булатовић Бојана УЦГ Економски факултет
 1020.     Божовић Александра УЦГ Економски факултет
 1021.     Ћетковић Андријана УЦГ Економски факултет
 1022.     Ђуровић Марија УЦГ Економски факултет
 1023.     Бабић Јелена УЦГ Економски факултет
 1024.     Ђукић Андреа УЦГ Економски факултет
 1025.     Стаматовић Јована УЦГ Економски факултет
 1026.     Павићевић Теодора УЦГ Економски факултет
 1027.     Прелевић Анђела УЦГ Економски факултет
 1028.     Ковачевић Снежана УЦГ Економски факултет
 1029.     Јегдић Милена УЦГ Економски факултет
 1030.     Булајић Мира УЦГ Економски факултет
 1031.     Јоловић Тања УЦГ Економски факултет
 1032.     Бајовић Томић Бојана УЦГ Економски факултет
 1033.     Рончевић Данијела УЦГ Економски факултет
 1034.     Поповић Вук УЦГ Економски факултет
 1035.     Мијовић Миленко УЦГ Економски факултет
 1036.     Перовић Сара УЦГ Економски факултет
 1037.     Шаровић Василија УЦГ Економски факултет
 1038.     Мучалица Јелена УЦГ Економски факултет
 1039.     Дамјановић Александар УЦГ Економски факултет
 1040.     Бабић Анђа УЦГ Економски факултет
 1041.     Мијушковић Никола УЦГ Економски факултет
 1042.     Крцуновић Јована УЦГ Економски факултет
 1043.     Драгић Анита УЦГ Економски факултет
 1044.     Алексић Тамара УЦГ Економски факултет
 1045.     Ђуковић Ксенија УЦГ Економски факултет
 1046.     Цвијовић Радоица УЦГ Економски факултет
 1047.     Јовановић Ева УЦГ Економски факултет
 1048.     Ровчанин Марина УЦГ Економски факултет
 1049.     Драгаш Ксенија УЦГ Економски факултет
 1050.     Прелевић Милена УЦГ Економски факултет
 1051.     Муратовић Соња УЦГ Економски факултет
 1052.     Дабановић Милицa УЦГ Економски факултет
 1053.     Филиповић Раде УЦГ Економски факултет
 1054.     Ђуришић Марија УЦГ Економски факултет
 1055.     Аковић Марко УЦГ Економски факултет
 1056.     Вуковић Јована УЦГ Економски факултет
 1057.     Мишељић Ђорђије УЦГ Економски факултет
 1058.     Дедајић Станка УЦГ Економски факултет
 1059.     Јанковић Драгана УЦГ Економски факултет
 1060.     Јанковић Драгутин УЦГ Економски факултет
 1061.     Ћетковић Душан УЦГ Економски факултет
 1062.     Бугарин Александра УЦГ Економски факултет
 1063.     Никчевић Драган УЦГ Економски факултет
 1064.     Бубања Немања УЦГ Економски факултет
 1065.     Никчевић Бојан УЦГ Економски факултет
 1066.     Дуловић Катарина УЦГ Економски факултет
 1067.     Кнежевић Нађа УЦГ Економски факултет
 1068.     Кнежевић Васо УЦГ Економски факултет
 1069.     Радовић Данијела УЦГ Економски факултет
 1070.     Гогић Василије УЦГ Економски факултет
 1071.     Грбовић Ивана УЦГ Економски факултет
 1072.     Ћировић Ристан УЦГ Економски факултет
 1073.     Петрушић Милица УЦГ Економски факултет
 1074.     Барјактаровић Дијана УЦГ Економски факултет
 1075.     Миликић Јанко УЦГ Економски факултет
 1076.     Ђиновић Теодора УЦГ Економски факултет
 1077.     Коћало Маша УЦГ Економски факултет
 1078.     Обрадовић Христина УЦГ Економски факултет
 1079.     Радовић Нина УЦГ Економски факултет
 1080.     Кадић Маја УЦГ Економски факултет
 1081.     Марјановић Милица УЦГ Економски факултет
 1082.     Симоновић Бобана УЦГ Економски факултет
 1083.     Барјактаровић Данијела УЦГ Економски факултет
 1084.     Цвијовић Милена УЦГ Економски факултет
 1085.     Томашевић Јован УЦГ Економски факултет
 1086.     Цмиљанић Надежда УЦГ Економски факултет
 1087.     Божовић Анђела УЦГ Економски факултет
 1088.     Вучевић Јована УЦГ Економски факултет
 1089.     Војиновић Емила УЦГ Економски факултет
 1090.     Живановић Катарина УЦГ Економски факултет
 1091.     Тошић Јована УЦГ Економски факултет
 1092.     Обрадовић Слободан УЦГ Економски факултет
 1093.     Познановић Жарко УЦГ Економски факултет
 1094.     Косић Петар УЦГ Економски факултет
 1095.     Ћипранић Јован УЦГ Економски факултет
 1096.     Ивановић Данило УЦГ Економски факултет
 1097.     Недовић Катарина УЦГ Економски факултет
 1098.     Симовић Милица УЦГ Економски факултет
 1099.     Шукић Бранко УЦГ Економски факултет
 1100.     Гагула Филип УЦГ Економски факултет
 1101.     Миротић Иван УЦГ Економски факултет
 1102.     Осмајић Милош УЦГ Економски факултет
 1103.     Маровић Сања УЦГ Економски факултет
 1104.     Вукмировић Јелена УЦГ Економски факултет
 1105.     Пековић Јелена- Историја, Филозофски факултет
 1106.     Пижурица Неђељко- Историја, Филозофски факултет
 1107.     Ћираковић Луција- Црногорски језик и књижевност, Филолошки факултет
 1108.     Шушић Дуња – Универзитет Сингидунум, Факултет за медије и комуникације
 1109.     Ђуришић Стеван – Правни факултет
 1110.     Радановић Лука – Универзитет Медитеран, Факултет за туризам и хотелијерство
 1111.     Бојовић Миљан – Факултет за туризам и хотелијерство
 1112.     Шућур Александра – Грађевински факултет, Саобраћајни смјер
 1113.     Стефановић Милорад – Руски језик и књижевност
 1114.     Бошковић Теодора – Универзитет Доња Горица, Факултет за културу и туризам
 1115.     Стожинић Лазар – Грађевински факултет
 1116.     Вукићевић Јована – Електортехнички факултет
 1117.     Томић Дамјан – Универзитет Доња Горица, ФДМ
 1118.     Ракочевић Томо – Факултет политицких наука
 1119.     Радовић Стефан – Факултет драмских умјетности
 1120.     Манојловић Светлана – Руски језик и књижевност
 1121.     Ђурковић Сара – Психологија
 1122.     Бјелица Сара – Психологија
 1123.     Јањушевић Марко – Универзитет у Београду, Економски факултет – маркетинг
 1124.     Рондовић Немања – Историја
 1125.     Голубовић Душан – Универзитет у Љубљани, Електротехнички факултет
 1126.     Пурић Наташа – Образовање учитеља
 1127.     Вуковић Анђела – Образовање учитеља
 1128.     Милуновић Милош – Економски факултет
 1129.     Матковић Василије – Факултет за спорт и физичко васпитање Никшић
 1130.     Гвозденовић Мирјана – Универзитет Источно Сарајево, Медицински факултет у Фочи
 1131.     Гутовић Ђурко – Економски факултет
 1132.     Ковачевић Павле – Универзитет технологије и економије у Будимпешти, Факултет електротехнике и информатике
 1133.     Бошковић Тијана – Универзитет Доња Горица, Хуманистичке студије, Безбједност
 1134.     Кнежевић Анђела – Филозофски факултет
 1135.     Петровић Милош – Правни факултет Универзитет у Београду
 1136.     Кнежевић Лука – Економија туристичке привреде, Универзитет Источно Сарајево
 1137.     Гајевић Слободан – Машински Факултет, Друмски Саобраћај
 1138.     Раковић Марија – Универзитет у Београду , Фармацеутски факултет
 1139.     Кастратовић Сања  – NYU, Електротехнички факултет
 1140.     Мијовић Петар – Електротехнички факултет
 1141.     Вујиновић Никола – Поморски факултет Котор
 1142.     Клисић Ивана – Економски факултет
 1143.     Рончевић Ирена – Економски факултет
 1144.     Поповић Немања – Факултет драмских умјетности
 1145.     Недовић Милета – Машински факултет (Друмски саобраћај)
 1146.     Лабудовић Јована – Медицински факултет (Фармација)
 1147.     Раичевић Ивана – Образовање учитеља
 1148.     Којовић Митар – Факултет за спорт и физичко васпитање
 1149.     Ћаласан Олга – Грађевински факултет
 1150.     Ђуричић Братислав – Машински Факултет Подгорица
 1151.     Лалевић Нада – Економски факултет
 1152.     Ђурковић Велибор – Стоматолошки факултет у Београду
 1153.     Савовић Дарко – Универзитет Доња Горица, Факултет за прехрамбену технологију, безбједност хране и екологију, Факултет за културу и туризам – смјер Кинеске студије
 1154.     Блечић Владан – Грађевински факултет
 1155.     Влаовић Исидора – Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет.
 1156.     Петковић Алекса – NYU, Неуронауке и психологија
 1157.     Маловић Маријана – Универзитет у Београду, Биолошки факултет
 1158.     Ускоковић Душанка – Биотехницки факултет
 1159.     Стругар Миљан – Грађевински факултет, Конструктивни смјер
 1160.     Вукојевић Ксенија – Универзитет у Београду, Правни факултет
 1161.     Дејановић Анђела – Грађевински факултет
 1162.     Бајчета Мирко – Универзитет у Београду, Шумарски факултет
 1163.     Шћепановић Сташа – Универзитет у Београду, Медицински факултет
 1164.     Вукотић Миа – Универзитет у Београду, Медицински факултет.
 1165.     Гвозденовић Љиљана – Медицински факултет
 1166.     Кнежевић Миланка – Српски језик и јужнословенске књижевности
 1167.     Вукотић Јана – Грађевински факултет.
 1168.     Мартиновић Стефан – Медицински факултет.
 1169.     Пудар Александра – Грађевински факултет
 1170.     Љутић Валентина – Филолошки факултет
 1171.     Стевовић Жељка –  Филозофски факултет
 1172.     Маловић Анђела – Универзитет у Београду, Хемијски факултет
 1173.     Гудурић Владимир – Економски факултет Подгорица
 1174.     Газдић Драгана – Универзитет у Новом Саду, ПМФ-хемија
 1175.     Јолић Јована – Универзитет у Марибору, Факултет за електротехнику, рачунаре и информатику
 1176.     Чукић Никола – Факултет за спорт и физичко васпитање
 1177.     Велашевић Лука – Природно-математички факултет
 1178.     Петровић Сара – Факултет ликовних умјетности, Вајарство
 1179.     Јашовић Сара – Биологија
 1180.     Вујачић Зоран – Медицински факултет–Висока Медицинска школа
 1181.     Белојевић Јелена – LMU Минхен, магистарске студије
 1182.     Лајовић Немања – Поморски факултет , Менаџмент у поморству и логистика
 1183.     Бешовић Мило – Факултет драмских умјетности
 1184.     Булатовић Јована – Психологија
 1185.     Касалица Вук – Електротехнички Универзитет у Санкт Петербургу, Русија
 1186.     Тошић Јована – Економски факултет
 1187.     Ашанин Милица – Биотехнички факултет
 1188.     Косовић Катарина -Филозофски факултет.
 1189.     Печурица Милош – Металуршко-Технолошки факултет, Хемијска технологија
 1190.     Јовановић Неда – Биологија
 1191.     Петровић Милка – Металуршко-Технолошки факултет, Хемијска технологија
 1192.     Ђукановић Данило – Универзитет Нови Сад, Одсек за Психологију
 1193.     Гиговић Невена – Природно-математички факултет, УЦГ
 1194.     Дашић Сузана – Металуршко-Технолошки факултет, Хемијска технологија
 1195.     Шћепановић Петар – ПМФ, Математика и рачунарске науке
 1196.     Миротић Анђела – Факултет за туризам и хотелијерство
 1197.     Косовић Тијана – Енглески језик и књижевност
 1198.     Ђукић Тамара – Факултет за спорт и физичко васпитање
 1199.     Рабреновић Ивана – Архитектонски факултет
 1200.     Кнежевић Божо – Универзитет у Београду, Медицински факултет
 1201.     Милић Јелена – Универзитет Доња Горица, ФМЕФБ
 1202.     Радовић Јован – Електротехнички факултет
 1203.     Стојановић Матија – Универзитет у Београду, Правни факултет, мастер студије
 1204.     Драшковић Ана – Правни факултет, Безбједност и криминалистика
 1205.     Жупањац Анђела – Психологија
 1206.     Фемић Богдан – Поморски факултет, Наутика и поморски саобраћај
 1207.     Суџум Милош – Факултет за Туризам и Хотелијерство
 1208.     Угреновић Андријана – Образовање учитеља
 1209.     Јовићевић Бојана – Италијански језик и књижевност
 1210.     Марсенић Марија – Универзитет у Приштини, Филозофски факултет
 1211.     Поповић Драго – Архитектонски факултет
 1212.     Вишњић Предраг – Факултет политичких наука
 1213.     Комненовић Ана – Правни факултет
 1214.     Булатовић Бојана – Електротехницки факултет, Енергетика и аутоматика
 1215.     Лабан Немања – Медицински факултет, Примијењена физиотерапија
 1216.     Дашић Марија – Образовање уцитеља
 1217.     Томић Сара – Архитектонски факултет
 1218.     Мирановић Анђела – Психологија
 1219.     Анђић Жарко – Биотехнички факултет
 1220.     Лалић Јелена – Универзитет у Београду, Економски факултет
 1221.     Радоњић Марија – Металуршко-технолошки факултет
 1222.     Ћосовић Мирјана – Универзитет у Новом Саду , Факултет техничких наука
 1223.     Дашић Ивана – Факултет за туризам и хотелијерство
 1224.     Савић Веселин – Универзитет у Источном Сарајеву, Филозофски факултет, Историја и археологија
 1225.     Тијанић Ана – Машински факултет
 1226.     Томић Бојан – Факултет за туризам и хотелијерство
 1227.     Вуковић Велиша – Природно-математички факултет
 1228.     Рмуш Јована – Универзитет у Крагујевцу, Факултет Медицинских наука
 1229.     Тодоровић Станко – Грађевински факултет
 1230.     Ћулафић Андријана – Металуршко – технолошки факултет
 1231.     Радовић Ивана – Машински факултет
 1232.     Војиновић Марко – Универзитет у Београду, Висока грађевинско геодетска школа
 1233.     Лијешевић Милан – Универзитет Адриатик, Факултет за бизнис и туризам у Будви
 1234.     Боковац Сташа – Правни факултет
 1235.     Миланко Анђушић – Поморски факултет
 1236.     Михаило Мујовић – Економски факултет
 1237.     Јакић Далибор – Биотехнички факултет
 1238.     Јован Миљанић – Електротехнички факултет
 1239.     Томашевић Хелена – Биотехнички факултет
 1240.     Александар Свркота – Универзитет у Београду, Информационе технологије
 1241.     Јулија Љујић -Универзитет у Београду, Правни факултет
 1242.     Милан Радуловић – Факултет за спорт и физичко васпитање
 1243.     Стефан Бошковић – Економски факултет
 1244.     Миле Вуковић – Универзитет у Београду, Електротехницки факултет
 1245.     Ива Митровић – Металуршко-Технолошки факултет
 1246.     Милорад Осмајић – Металуршко-технолошки факултет
 1247.     Обрад Јовановић – Електротехнички факултет
 1248.     Петар Јововић – Правни факултет
 1249.     Видоје Живковић – Правни факултет
 1250.     Александар Нововић – Универзитет у Београду, Православни богословски факултет
 1251.     Далибор Додеровић – Металуршко-технолошки факултет
 1252.     Мирјана Перишић – Економски факултет
 1253.     Данко Крстонијевић – Електротехнички факултет
 1254.     Инес Кокотовић – Универзитет у Београду, Правни факултет
 1255.     Јеврић Ђурђина – Санкт-Петербургски Архитектонско Грађевински Универзитет, Архитектонски факултет
 1256.     Ирина Војиновић – Висока школа за туризам и хотелијерство, Требиње
 1257.     Нина Алорић – ELTE универзитет у Будимпешти, Биологија – магистарске студије
 1258.     Новак Свркота – Медицински факултет
 1259.     Анђела Ракочевић – Правни факултет
 1260.     Бојана Старчевић – Образовање учитеља.
 1261.     Богдан Радоњић – Машински факултет
 1262.     Софија Палибрк – Биотехнички факултет, Биљна производња
 1263.     Биљана Дуловић – Факултет драмских умјетности
 1264.     Теодора Поповић – Правни факултет
 1265.     Бојан Миловић – Висока техничка машинска школа струковних студија, Друмски саобраћај
 1266.     Сава Булатовић – ФЗП
 1267.     Јована Бујишић – Образовање учитеља
 1268.     Миљана Никић – Образовање учитеља
 1269.     Јана Мумовић – Медицински факултет
 1270.     Анђела Ђукић -Психологија
 1271.     Наталија Ракочевић – Енглески језик и књижевност
 1272.     Драгослав Бајовић – Факултет за спорт и физичко васпитање
 1273.     Неда Грујичић -Предшколско васпитање и образовање
 1274.     Андрија Сошић – Академија струковних студија Западна Србија Ужице, магистрант
 1275.     Зорка Мугоша – Медицински факултет
 1276.     Батровић Ђорђе – Архитектонски факултет
 1277.     Борис Јовановић – Електротехнички факултет
 1278.     Радовић Миланка – Правни факултет
 1279.     Нађа Мердовић – Биотехнички факултет
 1280.     Исидора Драшковић – Јулиус Julius-Maximilian-Universität Würzburg, Филозофски факултет
 1281.     Растко Кисјелица – Универзитет у Београду, Факултет Организационих Наука, смјер Информациони Системи и Технологије
 1282.     Марија Пријовић – Универзитет Мегатренд Београд, Факултет за пословне студије
 1283.     Марија Зечевић – Архитектнонски факултет
 1284.     Никола Димић – Елеткротехнички факултет
 1285.     Алекса Мујовић – Медицински Факултет – Примијењена физиотерапија
 1286.     Дујовић Бојан – Медицински факултет,Примијењена физиотерапија
 1287.     Томовић Тијана – Биотехнички факултет
 1288.     Мићковић Марко – Медицински факултет, Примијењена физиотерапија
 1289.     Конатар Богдан – Грађевински факултет
 1290.     Чукић Јована – Факултет за туризам и хотелијерство
 1291.     Павле Алигрудић – ПМФ, Рачунарске науке
 1292.     Милица Делић – Грађевински факултет
 1293.     Александра Јокић – Универзитет у Београду, ФАСПЕР – Логопедија.
 1294.     Миодраг Манојловић – Универзитет у Београду , Архитектонски факултет
 1295.     Иван Богавац – Универзитет Приштина,Факултет Техничких Наука,Технолошко инжењерство
 1296.     Дајана Туровић – Универзитет Доња Горица Европске институције и политике
 1297.     Иван Мујовић – Филолошки факултет
 1298.     Бошковић Марина – Биотехнички факултет
 1299.     Митровић Милош – Факултет за међународну економију,финансије и бизнис
 1300.     Игор Шћекић – Факултет за спорт и физичко васпитање
 1301.     Јелена Пудар – Електротехнички факултет
 1302.     Лазар Николић – Универзитет у Београду, Факултет драмских уметности
 1303.     Драгица Јовић – Независни Универзитет Бања Лука, Педагошки факултет
 1304.     Сандра Зарубица – Универзитет у Београду, Машински факултет
 1305.     Радош Јашовић – Биотехнички факултет
 1306.     Милица Савић – Бечки Универзитет, Њемачки језик – Германистика
 1307.     Јелена Ћосовић – Универзитет Медитеран, Факултет визуелних умјетности,
 1308.     Бојан Дрљевић – Архитектонски факултет
 1309.     Јована Бубања – Филолоски факултет
 1310.     Тијана Стевовић – Цуртин Универзитет – Перт Мастер Предиктивне Аналитике,
 1311.     Бакић Балша – ФТХ
 1312.     Бобан Цимбаљевић – Машински факултет
 1313.     Милица Шћекић – Универзитет Доња Горица, Факултет за међународну економију, финансије и бизнис,
 1314.     Ралевић Андрија – Универзитет у Крагујевцу, Факултет за хотелијерство и туризам
 1315.     Радовић Василиса – Психологија
 1316.     Андрија Мрдак – Машински факултет.
 1317.     Магдалена Шћепановић – Економски факултет
 1318.     Анђела Бечановић – Биотехнички факултет
 1319.     Вукашин Манојловић – Машински факултет
 1320.     Александра Јовановић – магистранд Економског факултета (смјер Рачуноводство и ревизија)
 1321.     Ана Марковић – Поморски факултет
 1322.     Марко Обрадовић – Електротехнички факултет Универзитета у Београду, Рачунарска техника и информатика
 1323.     Ана Апрцовић – Филозофски факултет
 1324.     Анђела Ристановић – Правни факултет Универзитета у Београду
 1325.     Миа Медојевић – Филозофски факултет Универзитета у Београду, Психологија
 1326.     Неђељко Ристић – Географија
 1327.     Татјана Муратовић – Математика
 1328.     Славко Којовић – Универзитет Медитеран,Факултет визуелних умјетности
 1329.     Стојан Илић – Филозофски факултет Универзитета у Београду, Психологија
 1330.     Сара Ковачевић – Безбједност
 1331.     Драгана Вуковић – Економски факултет
 1332.     Алекса Мараш – Медицински факултет, Стоматологија
 1333.     Анђела Зејак – Грађевински факултет
 1334.     Маша Павићевић – Универзитет Доња Горица, Примијењене науке-Математика
 1335.     Јована Бован – Електротехнички факултет, Енергетика и аутоматика
 1336.     Милена Перошевић – магистарске студије: Европске студије, Универзитет у Бону
 1337.     Кристина Кораћ – Економски факултет
 1338.     Пејовић Душан – Правни факултет
 1339.     Вујошевић Стефан – Електротехнички факултет
 1340.     Никола Јанчовски – Хуманистичке студије, Безбједност
 1341.     Милица Војиновић – Електротехнички факултет
 1342.     Огњен Драгашевић – Машински факултет, Машинство
 1343.     Јована Драгаш – Биотехнички факултет
 1344.     Гордана Мујовић Махмутовић – Факултет политичких наука-Социјална политика и социјални рад
 1345.     Тара Поповић – Архитектонски факултет у Београду
 1346.     Радоњић Немања – Металуршко-технолошки факултет
 1347.     Томашевић Веско – Историја
 1348.     Пешић Данијела – Металуршко-технолошки факултет
 1349.     Алекса Вујошевић – ЕТФ, Енергетика и аутоматика
 1350.     Војо Стијовић – Грађевински факултет
 1351.     Анђела Џогазовић – Филолошки факултет, Преводилаштво
 1352.     Ђоговић Андрија – Грађевински факултет
 1353.     Бојана Шћекић – Филолошки факултет, катедра за француски језик и књижевност
 1354.     Медојевић Маја – Медицински факултет
 1355.     Невена Петровић – мастер студије на Филолошком факултету Универзитета у Београду
 1356.     Синановић Виолета – Педагогија
 1357.     Росић Срђан – Факултет за безбједност и заститу, Независни Универзитет Бања Лука
 1358.     Велимир Смоловић – Факултет политичких наука
 1359.     Вук Вујошевић – Машински факултет
 1360.     Огњен Баранин – Медицински факултет
 1361.     Милош Шутовић – Грађевински факултет
 1362.     Тодор Јовановић – факултет ликовних умјетности
 1363.     Стефан Бугарин – Медицински факултет у Београду
 1364.     Скробановић Јанко – Универзитет „Унион – Никола Тесла“ Београд, Факултет за спорт
 1365.     Асановић Игор – Економски факултет
 1366.     Радисав Булатовић – Електротехнички факултет, Енергетика и аутоматика
 1367.     Иван Асановић – Универзитет Медитеран, факултет страних језика
 1368.     Срђан Кењић – Металуршко-технолошки факултет
 1369.     Делић Горан – Факултет за спорт и физичко васпитање.
 1370.     Тијана Марковић – Факултет Политичких наука
 1371.     Обрадовић Николина – Факултет за туризам и хотелијерство
 1372.     Јасна Ђаловић – Филолошки факултет, Преводилаштво
 1373.     Јован Фемић – Универзитет у Приштини, Факултет техничких наука- Архитектура
 1374.     Стефан Челановић – Универзитет примијењених наука Тецхникум Беч, Телекомуникације
 1375.     Михаило Ристић – Електротехницки факултет
 1376.     Жељко Булатовић – Универзитет у Приштини, Природно математички факултет-Биологија
 1377.     Томић Ивана – Грађевински факултет, Грађевинарство
 1378.     Бојана Војиновић – Електротехнички факултет
 1379.     Војводић Марија – Медицински факултет
 1380.     Јанко Сошић – Медицински Факултет, Примијењена физиотерапија
 1381.     Љубо Павићевић – Правни факултет
 1382.     Милица Самарџић – Филолоски факултет
 1383.     Момчило Спаић – Факултет организационих наука
 1384.     Марко Азарић – Универзитет Медитеран,Правни Факултет
 1385.     Кривокапић Виолета – Факултет за туризам и хотелијерство
 1386.     Милица Бошковић – Универзитет у Нишу, Медицински факултет- медицина
 1387.     Дајана Орловић – Универзитет у Београду, Медицински факултет
 1388.     Јелена Бујишић – Медицински факултет, Универзитет у Источном Сарајеву
 1389.     Тамара Јокић – Природно-математички факултет
 1390.     Невена Спалевић – Правни факултет Универзитета у Београду
 1391.     Ивона-Ива Јовановић – Универзитет у Новом Саду, Филозофски факултет
 1392.     Иван Радовић – Машински факултет
 1393.     Милица Манојловић – Металуршко-технолошки факултет
 1394.     Милан Лалић – Универзитет у Београду, Факултет за спорт
 1395.     Калезић Никола – Историја
 1396.     Марија Ђурђевац – Факултет политичких наука
 1397.     Алекса Блечић – Универзитет Медитеран, Факултет за информационе технологије
 1398.     Ана Шљукић – Правни факултет
 1399.     Ивановић Лазар – Универзитет Мегатренд, Правни факултет
 1400.     Анђела Стијовић – Правни факултет
 1401.     Марина Тодоровић – Правни факултет
 1402.     Јашовић Кристина – Грађевински факултет
 1403.     Марија Радошевић – Универзитет у Београду, Биолошки факултет
 1404.     Анђела Коћало – Факултет политичких наука
 1405.     Спајић Драгана – Универзитет у Београд, Пољопривредни факултет
 1406.     Јована Белојевић – Факултет политичких наука, Медијске студије и новинарство
 1407.     Николина Радошевић -Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет
 1408.     Јован Томовић – Факултет ликовних умјетности, Графика
 1409.     Томислав Ћаласан – Факултет за Туризам и Хотелијерство
 1410.     Катарина Раичевић – Факултет за спорт и физичко васпитање, физичка култура
 1411.     Зорица Головић – Медицински факултет, Висока медицинска скола Беране
 1412.     Кристина Мартиновић – Факултет политичких наука, Новинарство
 1413.     Наташа Милић – Филолошки факултет
 1414.     Рончевић Тијана – Машински факултет
 1415.     Новитовић Јована – Универзитет у Новом Саду, Факултет Техничких наука
 1416.     Војиновић Јована – Факултет за туризам и хотелијерство
 1417.     Миљан Лутовац – Машински факултет
 1418.     Милош Пушоња – Медицински факултет, Примијењена физиотерапија
 1419.     Александра Чобељић – Архитектонски факултет
 1420.     Марија Ђуровић – Економски факултет
 1421.     Маријана Зорић – Филозофски факултет
 1422.     Невена Новаковић – Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине
 1423.     Никола Ђуровић – Факултет политичких наука, Новинарство
 1424.     Александар Цвијовић – Биотехнички факултет
 1425.     Огњен Вучетић -Универзитет у Београду, Архитектонски факултет
 1426.     Софија Мартиновић – Филозофски факултет
 1427.     Драгана Вулевић – Криминалистика и безбједност
 1428.     Војиновић Милица – Факултет за туризам и хотелијерство
 1429.     Ивана Вујовић – Универзитет у Београду, Архитектонски факултет
 1430.     Ангелина Радовић – Универзитет у Београду, Факултет безбедности
 1431.     Герић Кристина – Економски факултет,примијењене студије менаџмента
 1432.     Баошић Небојша – Медицински факултет- стоматологија
 1433.     Аџић Јована – Економски факултет
 1434.     Тодоровић Бојана – Грађевински факултет
 1435.     Срђан Мијовић – Медицински факултет, Примијењена физиотерапија
 1436.     Милица Аћимовић – Медицински факултет, Фармација
 1437.     Радовић Тамара – Биотехнички факултет, Биљна производња
 1438.     Обрадовић Драгана – Природно-математички факултет
 1439.     Лазар Рабреновић – Хуманистичке студије, Безбједност
 1440.     Ковачевић Бошко – Електротехнички факултет
 1441.     Матија Глигоровић – Georgia Gnjinnett College, Bussiness Management
 1442.     Ивана Томановић – Филолошки факултет
 1443.     Милица Карличић – Универзитет у Београду, Математички факултет
 1444.     Катарина Вукићевић – Правни факултет
 1445.     Сергеј Машановић – Електротехнички факултет
 1446.     Горан Кнежевић – Машински факултет, Машинство
 1447.     Александар Гргуревић – Грађевински факултет
 1448.     Козомара Владо – ЕТФ
 1449.     Марија Цепић – УИС, Филозофски факултет, Историја
 1450.     Илија Павићевић – Универзитет у Београду,Православни Богословски Факултет
 1451.     Јована Ђуровић – Металуршко-технолошки факултет
 1452.     Божовић Марија – Правни факултет
 1453.     Лучић Илија – Економски факултет
 1454.     Сека Туфегџић – Филолошки факултет
 1455.     Сава Портић – ЕТФ
 1456.     Немања Поповић – Универзитет у Београду, Филозофски факултет
 1457.     Миљан Граховац – Универзитет у Нишу, Факултет уметности
 1458.     Марко Лутовац – Грађвински факултет
 1459.     Марија Кривокапић – Факултет политичких наука
 1460.     Милан Томашевић – Поморски факултет
 1461.     Радовић Данијела – Правни факултет
 1462.     Божидар Љујић – Поморски факултет, Бродомашинство
 1463.     Радован Јанковић – Медитеранске пословне студије
 1464.     Катарина Лалић – Биотехнички факултет, Биљна производња
 1465.     Милка Ивановић – Руски језик и књижевност
 1466.     Војиновић Марија – Металуршко-технолошки факултет
 1467.     Милена Миљанић – Универзитет у Београду, Грађевински факултет – Геодезија и геоинформатика
 1468.     Милица Вучинић – Грађевински факултет
 1469.     Бацковић Павле – Историја
 1470.     Лука Јовановић – Енглески језик и књижевност
 1471.     Душица Дуловић – Економски факултет
 1472.     Марија Вучинић – Медицински факултет, Фармација
 1473.     Александра Ћалић – Мининг Универзитет у Санкт Петербургу, Архитектонски факултет.
 1474.     Јела Јокановић – Правни факултет
 1475.     Јована Поповић – Правни факултет
 1476.     Милутин Шћекић – Биотехнички факулетет, Биљна производња
 1477.     Марић Ања – Правни факултет
 1478.     Богдан Грујчић – Машински факултет, Хидроенергетика
 1479.     Анђела Љутић – Филозофски факултет
 1480.     Младен Вукмировић – Економски факултет
 1481.     Булатовић Милица – Економски факултет
 1482.     Никола Костић – Факултет за спорт и физичко васпитање
 1483.     Бојан Поповић – Економски факултет
 1484.     Милена Отовић – Биологија
 1485.     Јана Пајовић – Универзитет у Београду,Филолошки факултет
 1486.     Горица Бакић – Правни факултет
 1487.     Милићевић Ненад – Правни факултет
 1488.     Марко Пешић – Правни факултет
 1489.     Ана Бојанић – Факултет драмских умјетности
 1490.     Немања Вешовић – Биотехнички факултет
 1491.     Теодора Нововић – Поморски факултет
 1492.     Јована Ђукић – Биотехнички факулетет, Анимална производња
 1493.     Милош Радовић – Архитектонски факултет
 1494.     Гачевић Владан – Универзитет у Новом Саду, Медицински факултет
 1495.     Крејић Никола – Медицински факултет
 1496.     Сара Бојовић – Правни факултет
 1497.     Бојана Маловић – Правни факултет
 1498.     Теодора Крушкић – Филолошки факултет Универзитета у Београду
 1499.     Милан Ђуровић – Електротехнички факултет
 1500.     Иван Ђуровић – Грађевински факултет
 1501.     Мирко Ђоковић – Машински факултет
 1502.     Јована Ђуричковић – Филолошки факултет
 1503.     Радомир Делибашић – Електротехнички факултет
 1504.     Вукосављевић Ема – Предшколско васпитање
 1505.     Лука Радуловић – Универзитет Доња Горица, Факултет за дизајн и мултимедију
 1506.     Ђорђе Николић – Медицински факултет, Фармација
 1507.     Милојевић Зорка – Факултет за пословне студије, Перт
 1508.     Аковић Никола – ЕТФ
 1509.     Адам Љиљанић – Факултет за спорт и физичко васпитање
 1510.     Раде Драганић – Њемачки језик и књижевност.
 1511.     Ивана Бошковић – Елсктротехнички факултет
 1512.     Крговић Милица – Електротехнички факултет
 1513.     Илија Бурић – УИС, Медицински факултет, Стоматологија
 1514.     Вукмировић Александар – Факултет политичких наука
 1515.     Крговић Јована – Медицински факултет
 1516.     Гузина Нађа – Медицински факултет, Фармација
 1517.     Кристијан Матковић – Електротехнички факултет
 1518.     Никола Шћекић – Поморски факултет Бар
 1519.     Александра Јоковић – Филозофски факултет
 1520.     Јелена Вућић – Архитектонски факултет
 1521.     Милица Кнежевић – Економски факултет
 1522.     Гојковић Љиљана – ФПН
 1523.     Булатовић Лука – Факултет за спорт и физичко васпитање
 1524.     Верица Шћекић – Правни Факултет
 1525.     Гојко Радоњић, Факултет за примијењени менаџмент у Бару
 1526.     Сања Шћепановић – Металуршко-технолошки факултет, УЦГ
 1527.     Љубо Перовић – Филозофски факултет Нови Сад
 1528.     Ања Вуковић – Филолошки факултет, Универзитет у Црној Гори
 1529.     Анђела Поповић – Факултет за спорт и физичко васпитање, УЦГ
 1530.     Меденица Душан – Универзитет Медитеран , Правни факултет
 1531.     Андрија Маројевић – УЦГ, Електротехнички факултет (примијењено рачунарство)
 1532.     Даница Лаковић – Металуршко-технолошки факултет, УЦГ
 1533.     Јована Лакичевић – Грађевински факултет, Универзитет у Београду
 1534.     Раде Дашић – Електротехнички факултет, УЦГ
 1535.     Никола Пушоња – Универзитет Џон Незбит, Правни факултет
 1536.     Радовић Сандра – ФПН , УЦГ
 1537.     Марко Дачевић – Факултет медитеранских пословних студија Тиват, Универзитет Адриатик Бар
 1538.     Ђуришић Милан – Биотехнички факултет, Подгорица
 1539.     Стефан Ђерковић – Православни богословски факултет, Београд
 1540.     Христина Терзић – Правни факултет, Безбједност и криминалистика, УЦГ
 1541.     Марија Радовић – Универзитет Медитеран, Факултет за стране језике
 1542.     Николета Марковић – Биотехнички факултет, УЦГ
 1543.     Андреа Чворовић – Факултет политичких наука, УЦГ
 1544.     Ивона Бијеловић Дринчић – Медицински факултет, Фармација, УЦГ
 1545.     Радован Апрцовић – Електротехнички факултет, УЦГ
 1546.     Бојана Чворовић – Електротехнички факултет, УЦГ
 1547.     Николина Петричевић – Факултет за туризам и хотелијерство, УЦГ
 1548.     Анастасија Масановић – Учитељски факултет,Универзитет у Београду
 1549.     Мачић Николина – УЦГ, Факултет за туризам и хотелијерство, Котор
 1550.     Батрић Бојанић – УЦГ, Поморски факултет Котор
 1551.     Филип Николић – Електротехнички факултет, УЦГ
 1552.     Стефан Бојанић – Факултет за туризам и хотелијерство, УЦГ
 1553.     Марјановић Александар – Економски факултет
 1554.     Милош Поповић – Филолошки факултет, УЦГ
 1555.     Кристина Рогановић – Факултет за туризам и хотелијерство, УЦГ
 1556.     Марија Кастратовић – Машински факултет Универзитета у Београду
 1557.     Дракул Владан – Грађевински факултет, УЦГ
 1558.     Турчиновић Никола – Биотехнички факултет, УЦГ
 1559.     Миловац Зорана – УЦГ, Факултет за Туризам и Хотелиjерство
 1560.     Филип Весковић – Политехника, Универзитет Доња Горица
 1561.     Ива Терзић – ПМФ -Биологија, УЦГ
 1562.     Весна Мићановић – Правни факултет, УЦГ
 1563.     Милан Минић – Правни факултет, Универзитета у Београду
 1564.     Батрић Крстајић – Електротехнички факултет, УЦГ
 1565.     Марсенић Ивана – Висока школа електротехнике и рачунарства, Универзитет у Београду
 1566.     Миливоје Ераковић – УЦГ, Грађевински факултет, Грађевинарство
 1567.     Весна Жунић – Економски факултет, УЦГ
 1568.     Јована Канкараш – УЦГ, Факултет политичких наука
 1569.     Љубица Поповић – Економски факултет, УЦГ
 1570.     Ана Богавац – Правни факултет , УЦГ
 1571.     Милица Љутић – Филолошки факултет , УЦГ
 1572.     Марија Калезић – Универзитет технологије и економије у Будимпешти, хемијско инжињерство
 1573.     Гордана Мирковић – ФПН , Универзитет Доња Горица
 1574.     Вукшић Марија – Висока здравствена школа струковних студија у Београду, струковни козметичар естетичар
 1575.     Коста Мијушковић – Примијењена психологија , Универзитет Доња Горица
 1576.     Тошић Милорад – УЦГ, ФПН
 1577.     Посука Дејан – Машински факултет, УЦГ
 1578.     Тијана Богавац – УЦГ,ПМФ, Математика и рачунарске науке
 1579.     Јелена Радуновић – Архитектонски факултет, УЦГ
 1580.     Чуровић Даринка – Филозофски факултет, Педагогија, УЦГ
 1581.     Данијела Радуловић – Филолошки факултет, УЦГ
 1582.     Лазар Дашић – Висока хотелијерска школа,Универзитет у Београду
 1583.     Вујошевић Стефан – Електротехнички факултет,ЕТР, УЦГ
 1584.     Јован Зоговац – Електротехнички факултет, ЕТР, УЦГ
 1585.     Милена Радовић – Слобомир П Универзитет, Музичка Академија
 1586.     Зорана Гашевић – Правни факултет, УЦГ
 1587.     Богдан Никчевић – Електротехнички факултет, УЦГ
 1588.     Чабаркапа Јана – Факултет за туризам и хотелијерство, УЦГ
 1589.     Милош Варајић – Правни факултет, Универзитет Доња Горица
 1590.     Лука Бојовић – Грађевински факултет, УЦГ
 1591.     Милица Петаковић – Факултет за социјалну едукацију и рехабилитацију, Универзитет у Београду
 1592.     Јован Ћипранић – Економски факултет, УЦГ
 1593.     Данијела Оташевић – Филолошки факултет , УЦГ
 1594.     Драгица Апрцовић – Биотехнички факултет, Биљна производња
 1595.     Лазар Благојевић – Електротехнички факултет, УЦГ
 1596.     Нововић Јован – Биотехнички факултет, Подгорица
 1597.     Данијела Поповић – Универзитет Адриатик, Факултет за пословну економију и право – Бар
 1598.     Ирена Радуловић – Архитектонски факултет,УЦГ
 1599.     Филип Влаховић – Грађевински факултет Подгорица
 1600.     Васко Нишавић – УЦГ, Правни факултет
 1601.     Вишњић Дара – Филозофски факултет,Педагогија,УЦГ
 1602.     Ивона Ивановић – Факултет за пословни менаџмент, Менаџмент у царини и шпедицији, ФПМ
 1603.     Крвавац Анђела – Грађевински факултет,УЦГ
 1604.     Никола Лекић -Универзитет у Београду, Грађевински факултет
 1605.     Анђела Перовић – Економски факултет, УЦГ
 1606.     Милица Видаковић – ЕЛТЕ Универзитет,Будимпешта, Примијењена лингвистика, магистарске студије
 1607.     Исидора Лакић – Економски факултет, УЦГ
 1608.     Милица Шољага – Универзитет у Београду, Електротехнички факултет
 1609.     Јелић Радисав – УЦГ, Електротехнички факултет
 1610.     Мина Мијовић – Филозофски факултет,Социологија,УЦГ
 1611.     Јована Грбовић – Економски факултет, УЦГ
 1612.     Василије Марковић – Универзитет Унион – Никола Тесла, Факултет за спорт
 1613.     Жарко Бајовић – УИС, Медицински факултет у Фочи,стоматологија
 1614.     Бојана Касалица – УЦГ , Факултет за туризам и хотелијерство
 1615.     Дејан Јањић – Правни факултет, УЦГ
 1616.     Милица Бојић – Економски факултет, УЦГ
 1617.     Лазар Дашић – ЕЛТЕ Универзитет,Будимпешта, Међународни односи
 1618.     Ђорђе Ђоковић – Факултет за спорт и физичко васпитање Никшић, Спортско новинарство, УЦГ
 1619.     Кандић Марко – ЕТФ, УЦГ
 1620.     Сандра Ђуришић – Биотехнички факултет
 1621.     Тања Копривица – ЕТФ, УЦГ
 1622.     Никола Булатовић – Економски факултет, УЦГ
 1623.     Нада Радоњић – Универзитет Технологије и Економије у Будимпешти,Софтверско инжењерство
 1624.     Драго Канкараш – Поморски факултет, УЦГ
 1625.     Канкараш Игор – Филозофки факултет, УЦГ
 1626.     Пеличић Синиша – Машински факултет, УЦГ
 1627.     Марија Ковачевић – Филозофски факултет, УЦГ
 1628.     Ераковић Александар – Универзитет Адриатик Бар,ФМС
 1629.     Анастасија Ивовић – ФТН Нови Сад, Архитектура и урбанизам
 1630.     Марија Лијешевић – Академија умјетности у Београду
 1631.     Нешо Ковачевић – УБ,Православни богословски факултет, богословско-пастирски
 1632.     Јулија Чукић – Медицински факултет, УЦГ
 1633.     Милица Биро – Универзитет Медитеран , Енглески језик
 1634.     Ћурић Стефан – Примијењено рачунарство, ЕТФ, УЦГ
 1635.     Павле Боричић – Архитектонски факултет, УЦГ
 1636.     Милош Мићовић – Универзитет Адриатик Бар, ФМС
 1637.     Мара Величковић -Континемтално воћардтво и љековито биље, Биотехнички факултет, УЦГ
 1638.     Ратимир Караџић – Универзитет Медитеран(ФИТ).
 1639.     Зечевић Дајана – УЦГ, Факултет политичких наука
 1640.     Бубања Невенка – Грађевински факутет, УЦГ
 1641.     Бечић Милена – Филозофски факултет, Универзитет у Новом Саду
 1642.     Сара Стаматовић – Факултет музичке умјетности, Универзитет у Београду
 1643.     Лука Минић – Грађевински факултет, УЦГ
 1644.     Немања Зиндовић – Примијењено рачунарство, ЕТФ, УЦГ
 1645.     Кристијан Сошић – Саобраћај,ФТН, Универзитет у Новом Саду
 1646.     Марко Мрачевић – Факултет спорта и физичког васпитања универзитета у Новом Саду
 1647.     Стефан Јововић -УЦГ,ЕТФ
 1648.     Софија Соковић – Грађевински факултет,УЦГ
 1649.     Зорка Анђушић – Универзитет Источно Сарајево, Медицински факултет
 1650.     Лазар Бетић – УЦГ, Архитектонски факултет
 1651.     Лазар Шћекић -Универзитет у Београду, Православни богословски факултет
 1652.     Тмушић Александра – Универзитет Источно Сарајево, Медицински факултет
 1653.     Лана Коматина – УЦГ Факултет политичких наука, политикологија
 1654.     Никола Јоксимовић- Универзитет у Београду, Православни богословски факултет
 1655.     Радуловић Вукашин – Факултет за спорт и физичко васпитање , УЦГ
 1656.     Теодора Ђурнић- Факултет политичких наука,Новинарство,УЦГ
 1657.     Душа Бабић – Правни факултет,Универзитет Медитеран
 1658.     Игор Раичевић – ФИТ,Универзитет Медитеран
 1659.     Драгица Бабић, Универзитет Црне Горе, Филолошки факултет, Одсјек за српски језик и јужнословенске књижевности
 1660.     Гаврило Лацмановић – УЦГ, Филозофски факултет,историја
 1661.     Тамара Росић – Грађевинарство,Грађевински факултет, УЦГ
 1662.     Марко Булатовић – ЕТФ, УЦГ
 1663.     Јована Марковић – УЦГ,Економски факултет
 1664.     Вук Ђокић – УЦГ, ЕТФ
 1665.     Нађа гутић – Универзитет Доња Горица, Правни факултет
 1666.     Петар Милатовић, Универзитет Црне Горе, Медицински факултет -студијски програм Фармација
 1667.     Стаматовић Жељко – Мђународни односи, Факултет политичких наука, УЦГ
 1668.     Иван Вилотијевић – УЦГ, Поморски факултет
 1669.     Игњат Безаревић – Машински факултет, УЦГ
 1670.     Милица Раонић – Социјални рад и социјална политика,ФПН,УЦГ
 1671.     Милош Чупић– УЦГ,ПМФ
 1672.     Василије Пајовић – Универзитет у Београду,Београдска политехника
 1673.     Мирјана Минић – УЦГ, Грађевински факултет
 1674.     Снежана Ћетковић, УЦГ Грађевински факултет
 1675.     Анђела Стаматовић, УДГ
 1676.     Јована Станишић, БгУ Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију
 1677.     Стеван Ракочевић, УЦГ ЕТФ енергетика и аутоматика
 1678.     Биљана Паљевић УЦГ Правни факултет
 1679.     Никола Бабић, БгУ ФОН
 1680.     Ксенија Дамјановић, Поморски факултет у Котору-менаџмент у поморству и логистика
 1681.     Тамара Булатовић, УЦГ ЕТФ
 1682.     Маринко Тошић, Академија Струковних студија-Висока хотелијерска школа Београд гастрономија
 1683.     Нина Митровић, УЦГ ЕТФ
 1684.     Јована Савић, УЦГ АФ
 1685.     Јана Лутовац, УЦГ ФПН
 1686.     Петар Ракочевић, УЦГ ЕТФ
 1687.     Анђела Самарџић, УЦГ Грађевински факултет
 1688.     Андријана Вуксановић, УЦГ Медицински факултет
 1689.     Лука Обренић, БгУ ФОН
 1690.     Милена Савић, Филозофски факултет Нови Сад Медијске студије
 1691.     Грбовић Данило, Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет
 1692.     Боричић Милица, УЦГ, Медицински факултет – Фармација
 1693.     Владан Кривокапић, УЦГ, Биотехнички факултет – Анимална произвдоња
 1694.     Љубомир Кукуличић,УЦГ, Електротехнички факултет
 1695.     Стефан Синановић, Универзитет у Новом Саду, Филозофски факултет – српска књижевност
 1696.     Јована Божовић, УЦГ, Факултет политичких наука
 1697.     Људмила Радивојевић, УЦГ, Медицински факултет – фармација
 1698.     Анђела Драгишић, УЦГ, Архитектонски факултет
 1699.     Новаковић Драган, УЦГ, Медицински факултет – медицина
 1700.     Ђуришић Сара, Факултет за државне и европске студије
 1701.     Лидија Никезић, УЦГ, Филолошки факултет – енглески језик и књижевност
 1702.     Ђуришић Јована, Факултет за државне и европске студије
 1703.     Докић Лука, ITS Comtrade у Београду
 1704.     Анђела Милатовић, ФПН, Социјална политика и социјални рад
 1705.     Персида Јовановић, УЦГ, Факултет политичких наука
 1706.     Милица Маљевић, УЦГ, Електротехнички факултет – електорника
 1707.     Исидора Милић, УЦГ, Факултет политичких наука
 1708.     Александар Ковачевић, УЦГ, Природно-математички факултет
 1709.     Душица Божановић, УЦГ, Архитектонски факултет
 1710.     Марко Шушић, Њујоршки Универзитет, смјер неуронаука
 1711.     Рачић Јелена, УЦГ, Медицински факултет – медицина
 1712.     Јован Канкараш, УЦГ, Електротехнички факултет – енергетика
 1713.     Анђић Миљан, УЦГ, Биотехнички факултет
 1714.     Мирјана Чуљковић, УЦГ, Електротехнички факултет
 1715.     Владислав Ђуретић, УЦГ, Грађевински факултет, специјализант – смјер хидротехника
 1716.     Драговић Данило, ФСКЛ Будва
 1717.     Дабановић Александар, УЦГ, Факултет политичких наука – међународни односи
 1718.     Рајко Ковачевић, Факултет за туризам и хотелијерство, Подгорица
 1719.     Мартин Кљајић, Универзтет Доња Горица, ПН-Математика
 1720.     Милица Милошевић, УЦГ, Филолошки факултет, магистар црногорског језика
 1721.     Бошко Мирановић, УЦГ, Правни факултет
 1722.     Бајовић Наташа, УЦГ, Филозофски факултет, Психологија
 1723.     Сара Ћеласан, УЦГ, Филозофски факултет
 1724.     Љиљана Јокић, УЦГ, Правни факултет, магистранд
 1725.     Маријан Војиновић, УЦГ, Електротехнички факултет – енергетика
 1726.     Луција Радивојевић Фатић, УЦГ, Економски факултет
 1727.     Вуксановић Андријана, УЦГ, Филошофски факултет – географија
 1728.     Марко Богавац, Економски факултет у Београду
 1729.     Лазар Делевић, УЦГ, Факултет за туризам и хотелијерство
 1730.     Маја Бојовић, УЦГ, Медицински факултет – фармација
 1731.     Андреа Мрдак, Универзитет у Београду, Грађевински факултет
 1732.     Ивана Даковић, Медицински факултет у Београду
 1733.     Дробњак Снежана, Универзитет Доња Горица, Правни факултет
 1734.     Никола Јоцовић, УЦГ, Медицински факултет – стоматологија
 1735.     Деспотовић Анастасија, Факултет безбедности у Београду
 1736.     Маја Ђурковић, ФПН
 1737.     Маријана Томовић, УЦГ, ПМФ – биологија
 1738.     Немања Маровић, УЦГ, Машински факултет
 1739.     Девић Дијана, ПМФ – биологија
 1740.     Никола Шљукић, УЦГ, Филозофски факултет – историја
 1741.     Никола Дробњак, УЦГ, Електротехнички факултет
 1742.     Јована Бојичић, УЦГ, ФТХ
 1743.     Данило Шестовић, Правни факултет у Београду
 1744.     Јована Тодоровић, докторант драмских уметности (глума), Факултет савремених уметности у Београду
 1745.     Андреа Миљанић, Универзитет уметности у Београду, ФПУ, Конзервација и рестаурација слика и уметничких дела на папиру
 1746.     Драгана Чоловић, Филолошки факултет у Београду
 1747.     Никола Ђурковић, Менаџмент у Грађевинарству
 1748.     Тијана Гломазић, Грађевинарство
 1749.     Никола Лучић – Менаџмент у Грађевинарству
 1750.     Маријана Гргур – Грађевинарство
 1751.     Марија Радоњић – Грађевинарство
 1752.     Мирко Предовић – Грађевинарство
 1753.     Мила Предовић – Грађевинарство
 1754.     Лазар Ђерковић – Менаџмент у Грађевинарству
 1755.     Савета Ђуричић – Грађевинарство
 1756.     Љиља Ђурковић – Грађевинарство
 1757.     Војин Шумић – Менаџмент у Грађевинарству
 1758.     Љубица Ровчанин – Менаџмент у Грађевинарству
 1759.     Миленко Нишавић – Грађевинарство
 1760.     Андрија Раковић – Грађевинарство
 1761.     Младен Бујишић – Грађевинарство
 1762.     Владан Величковић – Грађевинарство
 1763.     Филип Алексић – Грађевинарство
 1764.     Тамара Јоцовић – Грађевинарство
 1765.     Стефан Кандић – Грађевинарство
 1766.     Мина Божовић – Грађевинарство
 1767.     Мартина Марковић – Грађевинарство
 1768.     Александра Пешић – Грађевинарство
 1769.     Милица Робовић – Грађевинарство
 1770.     Петар Дабовић – Спец.сци.грађ.
 1771.     Тодор Павловић – Менаџмент у Грађевинарству
 1772.     Гордана Лабан – Грађевинарство
 1773.     Никола Шошкић – Грађевинарство
 1774.     Веселин Балтић – Грађевинарство
 1775.     Биљана Цмиљанић – Грађевинарство
 1776.     Бојан Рашовић – Менаџмент у Грађевинарству
 1777.     Невена Љујић – Грађевинарство
 1778.     Славица Јоксимовић – Спец.сци.грађ.
 1779.     Јелица Булатовиц – Грађевинарство
 1780.     Михаило Булатовић – Грађевинарство
 1781.     Стефан Пејовић – Грађевинарство
 1782.     Лука Богавац – Грађевинарство
 1783.     Радоман Тањевић – Спец.сци.грађ.
 1784.     Милена Поповић – Грађевинарство
 1785.     Луција Делић – Грађевинарство
 1786.     Данило Мијовић – Грађевинарство
 1787.     Татјана Ирић – Грађевинарство
 1788.     Сава Микић – Менаџмент у Грађевинарству
 1789.     Јелена Симоновић – Грађевинарство
 1790.     Кристина Тешовић – Спец.сци.грађ.
 1791.     Јована Перовић – Спец.сци.грађ.
 1792.     Милица Копривица – Грађевинарство
 1793.     Душко Перић – Грађевинарство
 1794.     Јелица Бабић – Спец.сци.арх.
 1795.     Владимир Божовић – Грађевинарство
 1796.     Сања Тешовић – Архитектура
 1797.     Данка Вујовић – Грађевинарство
 1798.     Сара Станић – Грађевинарство
 1799.     Сава Фемић – Грађевинарство
 1800.     Стефан Мирковић – Грађевинарство
 1801.     Јована Миротић – Грађевинарство
 1802.     Тијана Цимбаљевић – Грађевинарство
 1803.     Стефан Зоњић – Менаџмент у Грађевинарству
 1804.     Милица Кнежевић – Грађевинарство
 1805.     Немања Маџгаљ – Менаџмент у Грађевинарству
 1806.     Милован Зечевић – Грађевинарство
 1807.     Јана Вуковић – Грађевинарство
 1808.     Никола Милић, Спец.Сци.грађ.
 1809.     Милица Драгнић, УЦГ, Музичка академија
 1810.     Јован Јоцовић, Универзитет Доња Горица, ФПТБХЕ
 1811.     Ксенија Стијовић, УЦГ, Филозофски факултет – психологија
 1812.     Балша Брновић, Универзитет Доња Горица, ФКТМХМ
 1813.     Балша Баровић, Факултет ликовних умјетности Цетиње
 1814.     Алекса Љујић, Универзитет у Београду, Факултет организационих наука(ИСИТ).
 1815.     Александар Војиновић,Универзитет Црне Горе, ЕТФ
 1816.     Александар Вуковић, Универзитет Црне Горе, Грађевински факултет.
 1817.     Александар Вучинић, дипломирани БСц Бауман Универизет Москва, Енергетика. МСц Корвинус Универзитет Будимпешта, Међународни бизнис и економија.
 1818.     Александар Конатар, Универзитет у Београду, Православни Богословски факултет
 1819.     Александра Шћекић, Универзитет у Крагујевцу, Педагошки факултет у Ужицу.
 1820.     Алексеј Пејић, Универзитет у Београду, Православни Богословски факултет
 1821.     Ана Шестовић, Универзитет Црне Горе, Правни факултет.
 1822.     Андреа Маловић, Универзитет Доња Горица, Факултет примјењених наука – Психологија.
 1823.     Андреа Мрдак, Универзитет у Београду, Грађевински факултет
 1824.     Андрија Церовић, Универзитет Црне Горе, Филозофски факултет
 1825.     Андријана Ђуровић , Универзитет у Новом Саду, Филозофски факултет.
 1826.     Андријана Жижић, БСц Универзитет Црне Горе, Филолошки факултет, МСц РАНЕПА, Москва
 1827.     Благоје Конатар, Универзитет Црне Горе, Машински факултет
 1828.     Бојана Војиновић, Универзитет Црне Горе, Факултет политичких наука – Новинарство.
 1829.     Василиса Ђаловић. Политехнико ди Торино. Биомедицински инжињеринг
 1830.     Веселин Балтић, Универзитет Црне Горе, Грађевински факултет
 1831.     Веселин Мараш,Унион,Правни факултет.
 1832.     Виолета Недовић,Универзитет Црне Горе,Филолошки факултет.
 1833.     Владан Величковић, Универзитет Црне Горе, Грађевински факултет.
 1834.     Владан Нишавић , Универзитет у Београду, Правни факултет
 1835.     Владимир Тврдишић ,Факултет Визуелних Умјетности у Црној Гори ;ФВУ.
 1836.     Гордана Чампар, Универзитет Црне Горе, Природно-математички факултет
 1837.     Даница Харди, МГИМО; ВШЭ, Москва
 1838.     Дејан Адамовић, Универзитет у Београду, Висока Жељезничка школа струковних студија.
 1839.     Дмитар Дошљак, Универзитет Црне Горе ,Биотехнички факултет
 1840.     Драгана Гутић , Универзитет Црне Горе, Природно-математички факултет
 1841.     Драгана Павловић, Универзитет Црне Горе, Биотехнички факултет.
 1842.     Жарко Ракочевић , Универзитет Црне Горе, Електротехнички факултет
 1843.     Жарко Филиповић, Универзитет Црне Горе, Биотехнички факултет
 1844.     Зорана Маслак, Универзитет Црне Горе, Економски факултет.
 1845.     Зорка Булатовић, Универзитет Црне Горе, Филозофски факултет
 1846.     Ива Човић, Универзитет у Београду, виша Саобраћајна школа.
 1847.     Иван Ђоговић, Универзитет у Београду, Саобраћајни факултет.
 1848.     Ивана Зечевић, Универзитет Црне Горе, Филолошки факултет
 1849.     Ивана Пајовић ,Универзитет Црне Горе,Филолошки факултет
 1850.     Ивана Ћоровић, Универзитет Црне Горе (ПМФ), Универзитет у Манчестеру
 1851.     Игор Нишавић, Универзитет у Београду, Правни факултет.
 1852.     Игор Фемић, Универзитет Црне Горе,Природно-математички факултет.
 1853.     Ирина Нишавић – Маџгаљ, Универзитет у Београду, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију
 1854.     Јагош Мрдак, Универзитет Црне Горе, Правни факултет.
 1855.     Јелена Вуковић, Универзитет Црне Горе,Правни факултет
 1856.     Јелена Дамјановић, Универзитет Црне Горе, Правни факултет.
 1857.     Јелена Кљајевић, Универзитет у Београду, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију
 1858.     Јелена Кочовић, Универзитет Црне Горе, Економски факултет.
 1859.     Јелена Павловић, Универзитет у Крагујевцу, Технички факултет
 1860.     Јелена Радовић, Универзитет Црне Горе, Правни факултет
 1861.     Јована Дамјановић, Универзитет Црне Горе, Архитектонски факултет
 1862.     Јована Јоксимовић, Универзитет Црне Горе, Образовање учитеља.
 1863.     Јована Лековић, Универзитет Унион, Правни факултет
 1864.     Јована Павловић, Универзитет Црне Горе, Грађевински факултет
 1865.     Јована Перовић, Универзитет Црне Горе, Грађевински факултет
 1866.     Јована Сошић, Универзитет у Крагујевцу, Педагошки факултет у Ужицу.
 1867.     Катарина Бошковић , Универзитет у Крагујевцу, Економски факултет
 1868.     Кристина Нишавић, Универзитет Црне Горе, Факултет Политичких наука.
 1869.     Ксенија Недовић, Универзитет у Београду, Дефектолошки факултет.
 1870.     Ксенија Томовић, Информационе Технологије, Висока школа академских студија „Доситеј“ у Београду
 1871.     Лука Човић, Универзитет у Београду, Грађевински факултет
 1872.     Љиљана Нововић, Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет
 1873.     Марија Конатар, УЦГ, ПМФ-Математика и Рачунарске науке
 1874.     Марија Петрић,Универзитет Црне Горе, Правни факултет
 1875.     Марија Терзић, Универзитет у Новом Саду, Филозофски факултет
 1876.     Маријана Божовић, Универзитет Црне Горе, Филозофски факултет
 1877.     Марица Раичевић, Универзитет Црне Горе, Музичка академија
 1878.     Марко Адамовић, Универзитет у Београду, Економски факултет.
 1879.     Марко Богавац, Универзитет у Београду, Економски факултет.
 1880.     Марко Вуковић, Универзитет Црне Горе, Правни факултет.
 1881.     Марко Шилобод, Универзитет у Београду, Физички факултет.
 1882.     Матија Фуртула, Универзитет у Београду, Медицински факултет
 1883.     Милан Васовић, Универзитет у Београду, Факултет безбедности
 1884.     Милан Дробњак, Универзитет Црне Горе, ЕТФ, Универзитет у Београду, ЕТФ.
 1885.     Милена Радојевић, УЦГ, ПМФ
 1886.     Миленко Нишавић,Универзитет Црне Горе, Грађевински факултет
 1887.     Милета Минић, др медицине Универзитет у Београду, Медицински факултет
 1888.     Милица Бошковић, Универзитет Црне Горе, Биотехнички факултет.
 1889.     Милош Кљајевић, Универзитет у Новом Саду, Факултет спорта и физичког васпитања
 1890.     Милош Љујић. Универзитет у Београду, Грађевински факултет.
 1891.     Милош Сошић, Универзитет Унион Никола Тесла ,Правни факултет
 1892.     Милутин Злаић, Универзитет у Београду, Пословна економија
 1893.     Миљан Бубања, Универзитет Доња Горица, Факултет правних наука
 1894.     Мина Божовић, Универзитет Црне Горе, Грађевински факултет.
 1895.     Мирјана Фурунџић, Универзитет Црне Горе, Филозофски факултет
 1896.     Мирко Пауновић, Универзит Београд, факултет безбедност
 1897.     Никола Куч, Универзитет у Крагујевцу, Висока школа техничких струковних студија.
 1898.     Никола Фемић. Универзитет у Новом Саду. Природно-математички факултет.
 1899.     Новица Ђаковић ,Универзитет Црне Горе,Економски факултет.
 1900.     Огњен Ћетковић, Универзитет у Београду, Факултет спорта и физичког васпитања
 1901.     Павле Јеврић, Санкт-Петербургски Архитектонско Грађевински Универзитет, Грађевински факултет
 1902.     Павле Тврдишић, Универзитет Црне Горе, Архитектонски факултет
 1903.     Раде Драшковић, УЦГ, Грађевински факултет
 1904.     Радисав Брајковић, Универзитет Црне Горе, Електротехнички факултет
 1905.     Радован Гутић, Универзитет у Београд, Висока Жељезничка школа струковних студија.
 1906.     Радован Ракочевић, Београдска пословна школа, Струковна економија.
 1907.     Радоје Војиновић, Универзитет Црне Горе, Правни Факултет-Безбједност и Криминалистика.
 1908.     Ранка Сарван, Универзитет Црне Горе, Природно-математички факултет
 1909.     Сава Ђаковић, Универзитет Црне Горе, Природно математицки факултет
 1910.     Сава Фемић, Универзитет Црне Горе, Грађевински факултет
 1911.     Сандра Мрдак, Универзитет Црне Горе, Економски факултет.
 1912.     Слађан Дангубић.Универзитет Црне Горе, ЕТФ – Примијењено рачунарство
 1913.     Слађана Љујић, УЦГ, Правни факултет
 1914.     Снежана Раковић, Академија пословних струковних студија у Београду.
 1915.     Софија Бугарин,Универзитет у Београду,Правни факултет.
 1916.     Срето Ракоњац,Универзитет Црне Горе,Електротехнички факултет
 1917.     Станоје Јоксимовић,Универзитет у Београду,Висока ИЦТ школа.
 1918.     Стефан Адамовић, Универзитет у Београду, Висока Жељезничка школа струковних студија
 1919.     Стефан Миладиновић, Универзитет Црне Горе, Природно математички факултет
 1920.     Тамара Павићевић, Универзитет Црне Горе, Медицински факултет
 1921.     Тијана Љујић, Универзитет у Београду, Економски факултет
 1922.     Урош Сарић, Универзитет у Београду, Филозофски факултет.
 1923.     Филип Бубања, Универзитет Црне Горе, Филолошки факултет
 1924.     Алекса Ашанин, Универзитет Доња Горица, Факултет за информационе системе и технологије
 1925.     Александар Шутовић, Универзитет Црне Горе, Грађевински факултет
 1926.     Александра Крунић, Универзитет Црне Горе, Електротехнички факултет
 1927.     Ана Ђаковић, Универзитет Црне Горе, Факултет политичких наука.
 1928.     Ана Бугарин, Универзитет Доња Горица, факултет примијењене науке
 1929.     Андрија Бараћ, УЦГ, Факулте за поморство.
 1930.     Андрија Сошић, Аристотелов Универзитет у Солуну, Теолошки факултет
 1931.     Андријана Конатар, УЦГ, Медицински факултет, Фармација
 1932.     Андријана Пипер, Универзитет у Источном Сарајеву, Музичка академија.
 1933.     Анђела Каљевић, Универзитет Унион – Никола Тесла, Правни факултет
 1934.     Балша Балшић, УЦГ, Економски факултет
 1935.     Бојан Шутовић, УЦГ, Факултет за спорт и физичко васпитање
 1936.     Бојана Бубања, Универзитет у Крагујевцу, ПМФ.
 1937.     Бојана Поповић, Универзитет Црне Горе, Факултет за туризам и хотелијерство
 1938.     Бошко Јанковић,Универзитет Медитеран,Пословни Енглески.
 1939.     Василија Обрадовић, Универзитет Црне Горе, Економски факултет
 1940.     Весна Гогић, Универзитет Црне Горе, Правни факултет.
 1941.     Војин Секулић, УЦГ, Грађевински факултет
 1942.     Данило Раковић, Београдска Пословна Школа Београд
 1943.     Драгана Обрадовић, Универзитет Црне Горе, Филозофски факултет
 1944.     Душан Мрдак, Факултет политичких наука-Политикологија,Универзитет Црне Горе
 1945.     Ђорђије Радовић, Универзитет Црне Горе, Електротехнички факултет.
 1946.     Зора Гутић, Универзитет Црне Горе, Економски факултет
 1947.     Зорица Вуковић, Универзитет у Београду, Факултет организационих наука
 1948.     Игор Којовић, Универзитет Доња Горица, геодезија
 1949.     Јелена Јанкетић, Универзитет Црне Горе, ЕТФ
 1950.     Јелена Матовић,Универзитет Црне Горе,Правни факултет
 1951.     Јелена Нишавић, Универзитет Црне Горе, Правни факултет.
 1952.     Јован Јанковић,Универзитет Црне Горе, Биотехнички факултет
 1953.     Јован Ћоровић, Универзитет Црне Горе, ЕТФ
 1954.     Јована Томовић, Факултет политичких наука Подгорица – Медијске студије и новинарство.
 1955.     Кристина Баошић, УЦГ, Филозофски факултет.
 1956.     Лазар Булатовић, Универзитет Црне Горе, Природно-математички факултет
 1957.     Лидија Конатар, УЦГ, Филозофски факултет Никшић
 1958.     Лука Јеремић, Универзитет УНИОН – Никола Тесла, Економски факултет
 1959.     Лука Поповић, Универзитет Црне Горе,Електротехнички факултет.
 1960.     Лука Човић,УЦГ,Правни факултет
 1961.     Љубиша Шћекић. Универзитет Црне Горе, Филозофски Факултет, одсјек Психологија, Никшић.
 1962.     Марија Шћекић,УЦГ,Факултет за спорт и физичко васпитање
 1963.     Маријана Рудић, Универзитет у Крагујевцу, Педагоски факултет у Ужицу.
 1964.     Марина Вуковић, Универзитет Црне Горе, Филозофски факултет
 1965.     Марко Војиновић, Факултет политичких наука, Универзитет Црне Горе
 1966.     Марко Мрдак, Универзитет Црне Горе, Економски факултет
 1967.     Марко Томић, Универзитет Доња Горица, Факултет за информационе системе и технологије
 1968.     Миле Недовић, Универзитет у Крагујевцу, Правни факултет
 1969.     Милинко Поповић, Универзитет у Приштини – Медицински факултет
 1970.     Милица Хајдуковић, Универзитет Црне Горе, Биотехнички факултет.
 1971.     Милка Јоцовић, Универзитет у Крагујевцу, Педагошки факултет
 1972.     Милован Кљајевић. Студије менаџмента, Подгорица.
 1973.     Милош Бубања , Универзитет у Крагујевцу , Технички Факултет
 1974.     Мирјана Чуљковић,Универзитет Црне Горе,ЕТФ
 1975.     Нада Бугарин, Универзитет Црне Горе, Економски факултет
 1976.     Немања Перовић, Универзит ЦГ, Правни факултет, Пг.
 1977.     Никола Булатовић, Универзитет Црне Горе, Архитектонски факултет.
 1978.     Никола Булатовић, Факултет за спорт Нови Сад
 1979.     Никола Ковачевић,Универзитет Црне Горе,Грађевински факултет.
 1980.     Никола Шевченко, Металуршко-технолошки факултет УЦГ.
 1981.     Николина Шевченко, Руски хемијско – технолошки универзитет Мендељејева, Москва, Биотехнологија и биоинжењеринг
 1982.     Нина Влаовић, Универзитет у Београду, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију.
 1983.     Петар Пипер, Универзитет у Новом Саду, Правни факултет.
 1984.     Радован Кљајевић, Универзитет Црне Горе, Машински факултет
 1985.     Слађана Пребирачевић, Филолошки факултет, Никшић
 1986.     Снежана Бубања, Универзитет у Крагујевцу, Педагошки факултет
 1987.     Тамара Тврдишић, Универзитет Доња Горица, Правни факултет
 1988.     Теодора Марковић. Универзитет Медитеран, Факултет за информационе технологије.
 1989.     Филип Ружић, Универзитет Црне Горе, Архитектонски факултет
 1990.     Филип Фуртула, Универзитет у Београду, Факултет организационих наука
 1991.     Балтић Александар, УЦГ, ФПН
 1992.     Бечановић Анђела УЦГ, ФПН
 1993.     Бјелановић Игор УЦГ, ФПН
 1994.     Божовић Јована УЦГ, ФПН
 1995.     Васиљевић Драгана УЦГ, ФПН
 1996.     Вилотијевић Исидора УЦГ, ФПН
 1997.     Вуксановић Никола УЦГ, ФПН
 1998.     Вулевић Лазар УЦГ, ФПН
 1999.     Гојковић Милена УЦГ, ФПН
 2000.     Голочевац Драгана УЦГ, ФПН
 2001.     Голубовић Сања УЦГ, ФПН
 2002.     Гошовић Драгана УЦГ, ФПН
 2003.     Дабановић Александар УЦГ, ФПН
 2004.     Ераковић Светлана УЦГ, ФПН
 2005.     Јанковић Лука УЦГ, ФПН
 2006.     Јашовић Милица УЦГ, ФПН
 2007.     Јовановић Персида УЦГ, ФПН
 2008.     Конатар Зорица УЦГ, ФПН
 2009.     Конатар Катарина УЦГ, ФПН
 2010.     Кораћ Сара УЦГ, ФПН
 2011.     Кустудић Ана УЦГ, ФПН
 2012.     Лекић Ружица УЦГ, ФПН
 2013.     Марковић Иванка УЦГ, ФПН
 2014.     Маџгаљ Кристина УЦГ, ФПН
 2015.     Милатовић Анђела УЦГ, ФПН
 2016.     Милојевић Кристина УЦГ, ФПН
 2017.     Нововић Јована УЦГ, ФПН
 2018.     Отовић Јована УЦГ, ФПН
 2019.     Павловић Данијела УЦГ, ФПН
 2020.     Поповић Валентина УЦГ, ФПН
 2021.     Радовановић Милица УЦГ, ФПН
 2022.     Радуловић Звездана УЦГ, ФПН
 2023.     Радуловић Јелена УЦГ, ФПН
 2024.     Рајковић Немања УЦГ, ФПН
 2025.     Ракочевић Луција УЦГ, ФПН
 2026.     Секуловић Стефан УЦГ, ФПН
 2027.     Сошић Биљана УЦГ, ФПН
 2028.     Станић Лидија УЦГ, ФПН
 2029.     Станишић Сретен УЦГ, ФПН
 2030.     Стефановић Јелена УЦГ, ФПН
 2031.     Стешевић Бранко УЦГ, ФПН
 2032.     Ћировић Ана УЦГ, ФПН
 2033.     Шљиванчанин Александра УЦГ, ФПН
 2034.     Шљукић Милица УЦГ, ФПН
 2035.     Шћекић Бранка УЦГ, ФПН
 2036.     Шћекић Вукоман УЦГ, ФПН
 2037.     Шћекић Светозар УЦГ, ФПН
 2038.     Мирко Стојкановић УЦГ, ФПН
 2039.     Јована Булајић, УЦГ рачунарске науке
 2040.     Стефан Поповић,УЦГ математика
 2041.     Татјана Матовић, УЦГ биологија
 2042.     Лари Брајковић, УЦГ математика и рачунарске науке
 2043.     Миле Пипер, УЦГ рачунарство и информационе технологије
 2044.     Лука Марковић, УЦГ математика и рачунарске науке
 2045.     Лека Зековић, УЦГ ГФ
 2046.     Богдан Бојовић машински факултет Друмски саобраћај
 2047.     Ивана Ћорић Етф рачунарске науке
 2048.     Тамара Миковић УЦГ ФПН
 2049.     Јелена Јовановић Правни факултет , магистрант
 2050.     Бојана Влаовић УЦГ ПМФ
 2051.     Васко Головић Факултет примијењене физиотерапије
 2052.     Аница Косовић Факултет примијењене физиотерапије
 2053.     Анђелко Вуксановић Теологија Београд
 2054.     Касандра Медојевић УЦГ Правни факултет
 2055.     Данијела Станић УЦГ Економски факултет
 2056.     Зејак Јована Универзитет у Београду Стоматолошки факултет
 2057.     Зејак Даница Универзитет у Београду Стоматолошки факултет
 2058.     Милићевић Александра -РУДН (Российский университет дружбы народов)
 2059.     Мартина Миковић УЦГ Грађевински факултет
 2060.     Ђорђе Церовић Медитеран
 2061.     Тамара Контић УЦГ Правни факултет
 2062.     Весна Контић СПбДА (Са́нкт-Петербу́ргская духо́вная акаде́мия)
 2063.     Андрија Миловић УЦГ ЕТФ
 2064.     Анђела Јоксимовић, ФПН Социјална политика и социјални рад
 2065.     Растко Рајковић, УЦГ МФ машинство
 2066.     Бојана Вукићевић, УЦГ ФПН Социјална политика и социјални рад
 2067.     Валентина Бугарин,УЦГ ФПН Социјална политика и социјални рад
 2068.     Јасна Бојовић, УЦГ ПМФ Биологија
 2069.     Милена Ивановић, УЦГ Економски факултет Економија
 2070.     Милош Пушоња, УЦГ Медицински факултет Примијењена физиотерапија
 2071.     Никола Крејић, УЦГ Медицински факултет Примијењена физиотерапија
 2072.     Ивана Божовић, УЦГ Биотехнички Биљна производња
 2073.     Ивана Пантовић, УЦГ Филлозофски факултет Педагогија
 2074.     Миљана Раичевић, УЦГ Биотехнички факултет Биљна производња
 2075.     Иванка Марковић, УЦГ ФПН Социјална политика и социјални рад
 2076.     Јована Кораћ, УЦГ ФПН Социјална политика и социјални рад
 2077.     Ана Вујовић, УЦГ ФПН Социјална политика и социјални рад
 2078.     Анђела Рајковић, УЦГ ФПН Социјална политика и социјални рад
 2079.     Рашовић Стефан, УЦГ економски факултет
 2080.     Цицмил Никола, УЦГбиотехнички факултет, расадничарство Бар
 2081.     Снежана Ћорић- УЦГ Енглески језик и књижевност
 2082.     Грујица Мараш, УЦГ историја
 2083.     Милошевић Тијана, УДГ, факултет дизајн и мултимедија, смјер мода
 2084.     Марија Капор, УЦГ Учитељски
 2085.     Ђуро Поповић, УЦГ Географија
 2086.     Вељко Радовић, Академија ликовних умјетности Требиње
 2087.     Милица Стриковић-УЦГ ФПН
 2088.     Тијана Војиновоћ-УЦГ економски
 2089.     Филип Лутовац, УЦГ историја
 2090.     Драго Вулевић, УЦГ историја
 2091.     Ивона Драгојевић-УЦГ Филолошки факултет
 2092.     Роса Поповић-УЦГ Филолошки факултет
 2093.     Марија Гајић-Музичка академија ЦТ-Извођачке умјетности
 2094.     Исидора Николић- Музичка академија ЦТ општа музичка педагогија
 2095.     Иван Тошић-УЦГ-Машински-Мехатроника
 2096.     Милка Ивановић-УЦГ Филолошки-Руски језик
 2097.     Милан Бабовић-УЦГ Факултет политичких наука европске студије спец.
 2098.     Василије Дашић, УЦГ, Архитектонски факултет
 2099.     Дијана Бојић Дашић, УЦГ, Виша медицинска – Беране
 2100.     Александар Ђуричанин – правни факултет – ( уставно политички )
 2101.     Михајло Нововић – правни факултет – ( правне науке )
 2102.     Радомир Крковић – машински факултет – ( машинство)
 2103.     Мучалица Дарко – филозофски факултет – ( историја )
 2104.     Бјелица Јелена – биотехнички факултет – ( анимална производња)
 2105.     Владислав Васовић – факултет политичких наука  УДГ
 2106.     Жељка Анђушић – машински факултет – ( друмски саобраћај )
 2107.     Ана Нововић – филозофски факултет ( учитељски )
 2108.     Мојсије Булатовић – факултет за цивилну безбједност
 2109.     Јелена Пековић – менаџмент за грађевину
 2110.     Саво Укропина, Архитектонски факултет у Београду
 2111.     Теодора Пушара, Природно-математички факултет, Нови Сад
 2112.     Јосиф Божовић, Биомедицински инжињеринг, Нортвестерн универзитет, Еванстон, Илиноис, САД
 2113.     Јелена Лалић, Електротехнички факултет, Београд
 2114.     Марија Лалић, Електротехнички факултет, Београд
 2115.     Тијана Костић, Факултет техничких наука, Нови Сад
 2116.     Никола Самарџић, Факултет техничких наука, Нови Сад
 2117.     Анђела Ристановић, Правни факултет Универзитета у Београду
 2118.     Ксенија Шћекић, Медицински факултет Универзитета у Београду
 2119.     Немања Лабудовић, Економски факултет у Суботици-Нови Сад
 2120.     Новак Чепрнић, Висока пословна скола струковних студија, Нови Сад
 2121.     Анђела Ковачевић, Фармацеутски факултет Универзитета у Београду
 2122.     Василије Марковиц, Правни факултет Универзитета у Београду
 2123.     Петар Булат, Медицински факултет у Београду
 2124.     Ирина Ковачевић, Фармацеутски факултет, Универзитет у Београду
 2125.     Стефан Кривокапић, Електротехнички факултет Универзитета у Београду
 2126.     Милица Ристичевић, Фармацеутски факултет, Београд
 2127.     Бојан Шћепановић, Грађевински факултет, Београд
 2128.     Дејан Петровић, Грађевински факултет, Универзитет у Београду
 2129.     Стефан Јаничић, Медицински факултет Универзитета у Новом Саду
 2130.     Радоје Лацман, Економски факултет Универзитета у Београду
 2131.     Стефан Укропина,Факултет организационих наука,Универзитет у Београду
 2132.     Александра Милић, Електротехнички факултет Универзитета у Београду
 2133.     Ивана Познановић, Учитељски факултет, Универзитет у Београду
 2134.     Ана Говедарица, Шумарски факултет, Универзитета у Београду
 2135.     Теодора Тадић, Факултет техничких наука, Нови Сад
 2136.     Марија Кривокапић, Пољопривредни факултет, Београд
 2137.     Вук Оровић, Правни факултет Универзитета у Београду
 2138.     Милан Васовић, Факултет безбедности Универзитета у Београду
 2139.     Радомир Шобић,Софтверски инзењеринг,Москва
 2140.     Анђела Лабовић, Медицински факултет, Љубљана
 2141.     Данка Радуловић – УЦГ Филозофски факултет
 2142.     Тијанић Славко, УИС, Медицински факултет, смјер – стоматологија
 2143.     Нина Бурић – УИС , Медицински факултет, смјер – логопедија
 2144.     Теодора Ћалић – УЦГ Мизичка академија Цетиње
 2145.     Ивана Николић, – УЦГ, Филолошки факултет
 2146.     Ружица Кркљеш, – УЦГ, Економски факултет – менаџмент
 2147.     Анђела Машковић – УЦГ – ПМФ , рачунарске науке
 2148.     Милијана Дробњак – УЦГ – Фармација
 2149.     Александра Маројевић – Вучетић , УЦГ Медицински факултет- спец.студије здравс.његе
 2150.     Јелена Кљајевић – УЦГ- Филолошки факултет , црногорски језик и јужнословенска књижевност
 2151.     Павле Вујачић – China Academy of Art , Кина
 2152.     Милош Обреновић – УЦГ , Филолошки факултет , енглески језик и књижевност
 2153.     Голубовић Радослав – УЦГ , Грађевински факултет
 2154.     Душица Пешић – УЦГ , Медицински факултет , фармација
 2155.     Ивана Војиновић – УЦГ , Филозофски фкултет , психологија
 2156.     Божидар Брауновић – УЦГ , Филозофки факултет , психологија
 2157.     Милица Добричанин – УЦГ , Медицински факултет
 2158.     Алекса Вујошевић – УЦГ, ПМФ , рачунарске науке
 2159.     Андреа Туровић – Примијењена безбједност, ЕДУЦОНС Нови Сад
 2160.     Маша Благојевић – УЦГ , Филолошки факултет, енглески језик и књижњвност
 2161.     Лазар Поповић – УЦГ, Грађевински факултет
 2162.     Александар Кораћ, – УЦГ, Медицински факултет – Спец. студије здр. његе
 2163.     Марија Марјановић – УЦГ, Економски факултет
 2164.     Јанко Јачеглав, УЦГ Факултет за туризам и хотелијерство
 2165.     Соња Булатовић – УЦГ , Економски факултет
 2166.     Хелена Зиндовић – УЦГ , Правни факултет
 2167.     Маргарита Анђелић – Универзитет у Крагујевцу , Медицински факултет
 2168.     Никола Милошевић – Универзитет Медитеран, Факултет за економију и бизнис
 2169.     Војислав Гиговић – УЦФ , ЕТФ
 2170.     Ана Јововић -УЦГ , Филозофски факултет
 2171.     Алекса Станић – Аdriatic Универзитет , поморски факултет Бар
 2172.     Марија Лекић – Универзитет Медитеран , Факултет за стране језике
 2173.     Лазар Ђукић- Универзитет Медитеран,Факултет за туризам
 2174.     Марија Крсмановић – УЦГ ,ЕТФ
 2175.     Гордана Грозданић – УЦГ, Филолошки факултет
 2176.     Милена Кујунџић – УБГ,Фармацеутски факултет
 2177.     Милица Кујунџић – УБГ, Фармацеутски факултет
 2178.     Предраг Марсенић – УЦГ, Архитектонски факултет
 2179.     Немања Радевић – УЦГ, ПМФ
 2180.     Владислав Баковић – УЦГ, Машински факултет
 2181.     Марко Јовановић – УЦГ , Филозофски факултет
 2182.     Филип Воротовић – УЦГ, ЕТФ
 2183.     Душица Лаковић – УБГ,Грађевински факултет
 2184.     Небојша Килибарда – Tarrant County College,психологија
 2185.     Ана Вујовић – УБГ , Економски факултет
 2186.     Андрија Павићевић – УЦГ , Економски факултет
 2187.     Милица Папић – УЦГ , Економски факултет
 2188.     Милица Николић – УЦГ, Филолошки факултет
 2189.     Благоје Штурановић – УЦГ , Филозофски факултет , социологија
 2190.     Михаило Шћепановић – УДГ,Култура и туризам
 2191.     Филип Баланџић – УЦГ, Факултет за поморство Котор
 2192.     Ива Бјелица – УЦГ, Филозофски факултет
 2193.     Хелена Бубања – УЦГ , Филозофски факултет
 2194.     Ненезић Ана – УЦГ,ФПН
 2195.     Немања Вукаловић – УЦГ, Факултет за поморство Котор
 2196.     Малиџан Даница – УЦГ , Машински факултет
 2197.     Томислав Вучетић – Висока техничка школа Нови Београд
 2198.     Брацан Митровић – УЦГ,Машински факултет
 2199.     Андреа Вујисић – УЦГ,ПМФ
 2200.     Војин Ајковић –УЦГ, Машински факултет
 2201.     Петар Радиновић-УЦГ , ЕТФ
 2202.     Никола Лабовић – УЦГ,ФТХ
 2203.     Данило Остојић –УБГ,Шумарски факултет
 2204.     Анђела Брајовић,-УЦГ, Правни факултет
 2205.     Милица Кљајевић-УЦГ,Правни факултет
 2206.     Маријана Бабовић – УЦГ,Филолошки факултет
 2207.     Радош Јашовић – УЦГ , Биотехнички факултет
 2208.     Драгана Бабовић – УЦГ,Биотехнички факултет
 2209.     Јована Јарамаз – Академија уметности , Нови Сад
 2210.     Теодора Ковачевић – УЦГ ,Грађевински факултет
 2211.     Стефан Моровић- УБГ ,Економски факултет
 2212.     Лука Тадић-УЦГ,Економски факултет
 2213.     Сашка Нововић – УБГ , Филолошки факултет
 2214.     Ђурђина Ковачевић-УЦГ ,Филолошки факултет
 2215.     Маријана Петровић – УЦГ , Металуршко – технолошки факултет
 2216.     Петар Тодоровић- УБГ , Машински факултет
 2217.     Јован Јововић –УЦГ,ЕТФ
 2218.     Ана Бјелић –УЦГ , Филозофски факултет
 2219.     Драгана Симићевић –УЦГ,ФПН
 2220.     Биљана Вујовић –УЦГ, ФТХ
 2221.     Владан Бјелановић – Универзитет у Љубљани,Економски факултет
 2222.     Јелена Ђукарић – УЦГ ,Правни факултет
 2223.     Милица Краварушић,-УЦГ,Правни факултет
 2224.     Ксенија Ристовић, – УБГ, Учитељски факултет
 2225.     Исидора Бошковић – УЦГ,Филозофски факултет
 2226.     Сања Лагатор-УЦГ,ЕТФ
 2227.     Милена Радовић – УЦГ,ФПН
 2228.     Љубиша Шћекић-УЦГ,Филозофски факуллтет
 2229.     Ђуришић Петар- Универзитет у Приштини
 2230.     Милош Спаић – Поморски факултет Котор , смјер менаџмент,магистарске студије и Правне науке УДГ
 2231.     Милош Драговић-УЦГ,Филолошки факултет
 2232.     Немања Гогић-УЦГ ,ЕТФ
 2233.     Маша Јошовић –УЦГ,Грађевински факултет
 2234.     Марко Ковачевић –УЦГ,Филозофски факултет
 2235.     Никола Вучељић –УЦГ,Филозофски факултет
 2236.     Милош Минић –УЦГ,Економски факутет
 2237.     Богдан Миачић –УЦГ,Филозофски факултет
 2238.     Љубица Јовановић –УЦГ, Факултет ликовних умјетности
 2239.     Николина Пушара – Универзитет Нови Сад,Академија умјетности , мастер
 2240.     Јелена Калинић – University of Amsterdam, Bachelor of Science in Psychology
 2241.     Ђуришић Јован – УЦГ , Медицински факултет
 2242.     Дашић Сандра- Фармацеутски Факултет Нови Сад – Фармација
 2243.     Дијана Премовић –УЦГ,ПМФ
 2244.     Јелена Маџаровић-УЦГ,Филозофки факултет
 2245.     Мирко Секулић-УЦГ,Металуршко – технолошки факултет
 2246.     Будимир Вукчевић –УБГ,Филолошки факултет
 2247.     Силвана Ајковић –УЦГ,Економски факултет
 2248.     Рнковић Немања,- УЦГ, Поморски факултет Котор.
 2249.     Рнковић Сузана,- УЦГ, Филозофски факултет, Педагогија- Магистранд
 2250.     Ђорђе Ћеха- Висока хотелијерска школа струковних студија
 2251.     Игор Самарџић, – УЦГ, Поморски Факултет Котор
 2252.     Марија Вушовић, Образовање учитеља

Извор: ИН4С

 

Video kanal Eparhije

Srpska pravoslavna crkva

Radio Svetigora

Sveviđe