Епископ Јоаникије служио Литургију у манастиру Ђурђеви Ступови

Његово Преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки Г. Јоаникије служио је у Недјељу о митару и фарисеју, 17. фебруара 2019, са свештенством Свету Архијерејску Литургију у манастиру Ђурђеви Ступови.

Епископ Јоаникије служио Литургију у манастиру Ђурђеви Ступови

Сретење Господње молитвено прослављено у Ђурђевим Ступовима

Његово Преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки Г. Јоаникије служио је  на празник Сретењa Господњег, у петак 15. фебруара 2019, са свештенством Свету Архијерејску Литургију у манастиру Ђурђеви Ступови.

Сретење Господње молитвено прослављено у Ђурђевим Ступовима

Литургија у цкрви Светих Апостола Петра и Павла у Бијелом Пољу

У цркви Светих Апостола Петра и Павла у недјељу 10. фебруара 2019. Литургију је служио јереј Никола Скопљак.  У слову поуке о. Никола је грехове који се накупљају у души упоредио са прљавштином нашег тијела.

Литургија у цкрви Светих Апостола Петра  и Павла у Бијелом Пољу

Празник Света три јерарха прослављен у манастиру Ђурђеви Ступови

Заједнички празник Светог Јована Златоустог, Светог Василија Великог и Светог Григорија Богослова – Света три јерарха, молитвено је прослављен, у уторак 12. фебруара 2019, у манастиру Ђурђеви Ступови.

Празник Света три јерарха прослављен у манастиру Ђурђеви Ступови

Акција добровољних давалаца крви у Бијелом Пољу у организацији СПЦО

Вјерници Српске  православне црквене општине и Братства православне омладине су у понедјељак 11. фебруара 2019. на одјељењу трансфузиологије Опште болнице добровољно даривали крв. Ово је прва акција ове године а одржана је у сарадњи са Општинском организацијом Црвеног крста и Kлубом добровољних давалаца крви.

Преосвећени Епископ Јоаникије служио Литургију у Ђурђевим Ступовима

У 37. недјељу по Духовима, када наша Света Црква молитвено прославља Преподобног Јефрема Сирина, Преподобног Исаака Сирина, 10. фебруара 2019, Његово Преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки Г. Јоаникије служио је са свештенством Свету Архијерејску Литургију у манастиру Ђурђеви Ступови.

Владика Јоаникије: Отац Лука је све што је говорио посвједочио својим животом

Поводом шесте годишњице од упокојења архимандрита Луке (Анића), Његово преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки г. Јоаникије служио је на празник Преноса моштију Светог Јована Златоустог, 9. фебруара, са свештенством Свету архијерејску литургију са парастосом у манастиру Дајбабе  у Подгорици.

Преосвећени Владика Јоаникије служио у манастиру Ђурђеви Ступови

Његово Преосвештенство Епископ будимљанско-никшићки Г. Јоаникије служио је на празник Преподобног Максима Исповједника, у недјељу 3. фебруара 2019, Свету Архијерејску Литургију у манастиру Ђурђеви Ступови.

Преосвећени Владика Јоаникије служио у манастиру Ђурђеви Ступови